Резюме від 21 січня 2020

Ірина

Хатня робітниця, керівник складу, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
55 років
Місто проживання:
Тараща
Готовий працювати:
Біла Церква, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник директора з адміністративно-господарської роботи

з 09.2002 по 06.2019 (16 років 9 місяців)
Таращанський коледж, Тараща (Освіта, наука)

Поточний контроль за технічним і санітарно-гігієнічним станом споруд та навчальних аудиторій; забезпечення своєчасної підготовки навчальних аудиторій, лабораторій та гуртожитків до нового навчального року; матеріально-технічне забезпечення навчального процесу; забезпечення господарської діяльності закладу.

Освіта

Білоцерківський Державний аграрний університет

Зоофак. зооінженер, Біла Церква
Вища, з 1994 по 2000 (5 років 9 місяців)

Організація і забезпечення годівлі с.г. тварин, контроль умов утримання і дотримання санітарно-гігієнічних вимог, а також контроль мікроклімату в тваринницьких приміщеннях, дотримання санітарно-гігієнічних вимог персоналом. Вивчала: зоологію, фізіологію с.г.тварин, механізацію с.г., економіку управління підприємством.

Додаткова інформація

Добросовісна, доброзичлива, комунікабельна, акуратна, за натурою - оптиміст, знаходжу спільну мову з оточуючими, швидко вчуся, маю досвід роботи з ПК, маю досвід роботи за кордоном, володію українською та російською мовами, розумію чеську. Маю досвід виховання дітей.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: