Резюме від 9 січня 2020

Марина

Переводчик английского

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто:
Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Експерт з моніторингу та оцінки Чернівецького підрозділу Центру розвитку місцевого самоврядування

з 02.2019 по 12.2019 (10 місяців)
Центр розвитку місцевого самоврядування, Черновцы (Сприяння процесам добровільного об`єднання територіальних громад)

Освіта

Чернівецький університет імені Юрія Федьковича

Факультет іноземних мов, "Філологія", Черновцы
Вища, з 2013 по 2018 (5 років 3 місяці)

Додаткова інформація

Сандецька Марина В’ячеславівна

Домашня адреса:
вул. Герцена, 91 А
58000, Чернівці
моб. тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)


Дата народження: 26 січня 1996 року
Вчений ступінь: «Магістр», спеціальність «Філологія», освітня програма « Англійсько-український переклад та переклад з другої іноземної мови»
Стаж роботи: 2 роки;


ПРОФЕСІЙНИЙ ДОСВІД

01/12/2017
25/12/2018Посада: лаборант кафедри комунікативної лінгвістики та перекладу;
Відповідальна за постійний зв’язок з учбовою частиною і деканатом факультету іноземних мов з питань розкладу занять, заліків, екзаменів. Щомісячно здає звіт (відомості) щодо обліку робочого часу науково-педагогічних працівників. Бере участь у підготовці учбових матеріалів кафедри. Слідкує за станом учбових приміщень, меблів та іншого обладнання . Лаборант із вищою освітою у разі необхідності замінює викладача та виконує його навчальні обов’язки. За доручення завідувача кафедри , заступника завідувача кафедри готує навчальну документацію до початку семестру, поточні звітні дані і матеріали до річного звіту про діяльність кафедри, веде облік виконання членами кафедри розпоряджень адміністрації.
Бере участь у набиранні та розмножуванні навчальних матеріалів за дорученням завідувача кафедри або його заступника.
Бере участь у заходах кафедри з виховної роботи. Виконує поточну роботу за дорученням завідувача кафедри і його заступника.

11/02/2019
30/12/2019Посада: Експерт з моніторингу та оцінки Чернівецького підрозділу Центру розвитку місцевого самоврядування
Відповідальна за введення нових даних про заходи та учасників у систему моніторингу та на веб-сторінку Установи із відображенням точної інформації та у відповідності до встановлених керівних принципів системи моніторингу; оновлення даних про заходи, включаючи завантаження звітів про заходи, фотографій та додавання зовнішніх медіа-посилань за їх наявності після проведення заходу; аналіз даних про заходи та учасників відповідно до запитів головного офісу; сприяння розповсюдженню та збір анкет оцінювання заходу, введення даних анкет у систему після заходів.


ОСВІТА

-Кадубовецька загальноосвітня школа I-III ступенів ;
-Чернівецький університет імені Юрія Федьковича, факультет іноземних мов, здобула кваліфікацію: ступінь вищої освіти «Бакалавр», напрям підготовки « Філологія», професійна кваліфікація « бакалавр філології, перекладач англійської мови»;
-Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, факультет іноземних мов, здобула кваліфікацію: ступінь вищої освіти «Магістр» спеціальність – «Філологія», спеціалізація «035.04 германські мови та літератури (переклад включно)», освітня програма « Англійсько-український переклад та переклад з другої іноземної мови»


ІНША ПРОФЕСІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ

-2014 – працювала в США, штат Вісконсін протягом трьох місяців за програмою Work/Travel у компанії Great Wolf Lodge, де практикувала та удосконалювала англійську мову за допомогою спілкування з носіями мови.

НАВИЧКИ

Володіння мовами: українською, англійською та російською – відмінно, французькою- добре.
Комп’ютерні навички: MS Word, Excel, Power Point, Internet – відмінно.
Пунктуальність, уважність до дрібниць, відповідальність, організація і планування робочого часу, прояв гнучкості, комунікабельність, тайм менеджмент, стресостійкість, висока працездатність, прагнення до вдосконалення, націленість на результат, організованість, здатність працювати з великою кількість інформації, ініціативність, вимогливість до себе, вміння успішно працювати при багатозадачності.
Готова до відряджень до Києва та інших регіонів України, у тому числі для участі у семінарах та навчаннях.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: