Резюме від 26 березня 2024 PRO

Юлія

Педіатр, алерголог (дитячий)

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Педіатр

з 03.2023 по 09.2023 (6 місяців)
The Silesian Hospital in Opava/Slezská nemocnice v Opavě https://www.snopava.cz Slezská nemocnice v Opavě, Opava, Chezh Republic (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Робота в дитячому відділенні (для дітей молодшого та старшого віку, приймальному відділенні), яка полягала у курації пацієнтів з захворюваннями дихальної системи, сечовивідної системи, захворювання травного тракту, загострення алергічних захворювань, гострі кишкові інфекції, гострий середній отит, гострий бактеріальний тонзиліт, мононуклеоз, васкуліти, загострення алергічних захворювань, неврологічні захворювання, проблеми з набором ваги і психомоторним розвитком у співпраці з іншими вузькими спеціалістами (консультанти відділення), а також нагляд за післяопераційними пацієнтами.
Освоїла техніку люмбальної пункції. Отримала досвід в постановці діагнозу та веденням хворих з пневмококовим, ентеровірусним, кліщовим енцефалітом, парезом лицьового нерва, нагляд за пацієнтами з Цукровим діабетом для підбору базисної терапії зі співпрацею вузьких спеціалістів.
В обов'язки лікаря приймального відділення входило надання медичного консультування при самозверненні пацієнтів, доставленні пацієнтів каретою швидкої допомоги, прийняття рішення щодо госпіталізації в дитяче відділення, чи направлення в інше відділення, оформлення для госпіталізації пацієнтів, яких направили у стаціонар з первинної ланки та написання лікувальних та діагностичних призначень в момент госпіталізації.

Педіатр, алерголог дитячий

з 02.2021 по нині (3 роки 3 місяці)
Медична Мережа Pulse, Софіївська Борщагівка (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Амбулаторний прийом: ведення дітей з 0 до 18 років, профілактичні огляди, вакцинація, діагностика та призначення схем лікування, в тому числі алергічних захворювань.

Педіатр

з 02.2020 по 02.2021 (1 рік)
Медична клиніка Верде, Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Курація хворих у відділенні стаціонару, консультативний поліклінічний прийом, консультації на дому (виклики)

Аспірант

з 12.2015 по нині (8 років 5 місяців)
НУОЗ імені П.Л. Шупика, кафедра педіатрії, дитячих інфекційних хвороб, імунології та алергології, Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Курація хворих, написання наукової роботи (академічна відпустка).
Автор наукових статей.
Учасник наукових конференцій в якості доповідача.

Врач-педиатр

з 09.2015 по 01.2017 (1 рік 4 місяці)
НДСЛ "ОХМАТДИТ", УДЦ клінічної токсикології, відділення інтенсивної та еферентної терапії хронічних інтоксикацій., Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Курація пацієнтів відділення

Лікар клінічний ординатор, педіатр.

з 09.2013 по 08.2015 (1 рік 11 місяців)
НУОЗ імені П.Л.Шупика, кафедра педіатрії, дитячих інфекційних хвороб, імунології, алергології, клінічна база - педіатричне відді, Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Курація хворих та чергування у відділенні.

Педіатр-інтерн

з 08.2011 по 07.2013 (1 рік 11 місяців)
Бориспільська ЦРЛ, Бориспіль (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Освіта

НМУ імені О.О. Богомольця.

3 медичний, Київ
Вища, з 2005 по 2011 (6 років)

Лікувальна справа

Додаткова освіта та сертифікати

Спеціалізація: Дитяча алергологія; НУОЗ імені П.Л.Шупика, кафедра педіатрії №1

2016 год, 1,5 месяца.

Знання і навички

Поновлюю знання відвідуванням конференцій Користуюся інформацією Uptodate Доброзичливість до пацієнтів В роботі керуюся принципам доказової медицини Знання медичної деонтології

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Чеська — вище середнього

Додаткова інформація

В місці роботі ціную доброзичливу атмосферу, достойну заробітну плату, комфортні умови праці, можливість обговорювати графік роботи .

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: