Резюме від 24 жовтня 2022

Богдан

Продавець-консультант техніки, 14 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто проживання:
Шаргород
Готовий працювати:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Продавець-консультант

з 09.2020 по нині (3 роки 7 місяців)
ВМ-Техніка, Шаргород (Продаж товару)

Продавати товар який є у мережі,консультація клієнтів,наведення порядку на залі виконання щомісячного плану, також займаюсь адміністративними обов‘язками,знання 1.С, 1.С8

Освіта

Тернопільський Національно-економічний університет

Спеціальність, правознавство, Вінниця
Середня спеціальна, з 2019 по 2021 (1 рік 10 місяців)

У 2015 році на базі 9 закінчених класів, я вступив у коледж (Технологічно-промисловий коледж ВНАУ ) навчався я на денній ( контрактній ) формі навчання по спеціальность правознавсто. У 2019 році я закінчив коледж і отримав диплом (Молодшого спеціаліста) після коледжа я вступив до вищого навчального закладу, а саме (Тернопільський Національно-економічний університет ) на заочну форму навчання по спеціальності правознавство, в якому навчаюсь на данний момент.

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

З дитинства я займаюсь спортом, а саме футбол, мав можливість грати на професійному рівні. Цілеспрямований, не люблю програвати вмію знаходити підхід до людей. Морально стійкий до різних ситуацій, поважаю товаришів і завжди зможу допомогти в силу своїх можливостей. Також присутні знання Англійської мови.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: