Резюме від 26 червня 2022

Екатерина

Викладач математики, аналітик, помічник керівника, 10 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Вчитель фізики

з 01.2021 по 08.2021 (7 місяців)
Марганецька гімназія, Марганець (Освіта, наука)

Я працювала вчителем фізики у Марганецькій гімназії. Це був мій перший досвід у сфері викладання і він був дуже успішний. Коли я мала піти з цієї посади - діти дуже сумували. Зараз займаюсь онлайн викладанням, але хочу спробувати себе у новій для себе сфері.

Освіта

КНУ ім. Тараса Шевченка

Механіко-математичний, Київ
Вища, з 2016 по 2022 (6 років)

Знання і навички

Користувач ПК

Додаткова інформація

Закінчила КНУ ім. Тараса Шевченка та маю вищу освіту. Навчалась на спеціальності "математика", але можу працювати у різних сферах, так як мала багато хоббі і всі вони досить різні.
Проходила навчальну практику у Регіональному відділенні фонду державного майна по Київській області.
Я працювала вчителем фізики у Марганецькій гімназії. Це був мій перший досвід у сфері викладання і він був дуже успішний. Коли я мала піти з цієї посади - діти дуже сумували. Зараз займаюсь онлайн викладанням.
Пройшла рік навчання в Університеті Тулону (Франція). Отпримала бескоштовне навчання тут завдяки своїй старанності. Сюди було важко потрапити, але я завжди досягаю своїх цілей.
Я дуже камунікабельна і відкрита людина, тому можу знайти правильний підхід до будь-кого. Я дуже швидко вчусь і адаптуюсь у різних середовищах. Готова вчитися та розвиватися.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: