Резюме від 18 квітня 2024 PRO

Анатолій

Заступник директора з охорони праці, 80 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник департамента з охорони праці та промислової безпеки

з 07.2021 по нині (2 роки 10 місяців)
ТОВ "ІНТЕРЕНЕРГОСЕРВІС", Запорожье (Енергетика)

Формування культури безпеки праці, забезпечення функціонування системи управління охороною праці, пожежної безпеки та екології підприємства у відповідності до міжнародних стандартів ISO 45001 та ISO 14001, узгодження документації з питань охорони праці, екології та пожежної безпеки, проведення аудитів, формування і управління бюджетом по охороні праці і пожежної безпеки, розслідування нещасних випадків, пожеж, організація отримання дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки, взаємодія з державними контролюючими органами, організація проведення медичних оглядів, ініціація та реалізація проектів з охорони праці та пожежної безпеки, організація оцінки ризиків. Організація управління відходами виробництва, подача екологічної звітності.

Керівник департаменту з охорони праці та промислової безпеки

з 07.2019 по 06.2021 (1 рік 11 місяців)
ДТЕК Ладижинська ТЕС, Ладижин (Енергетика)

Формування культури безпеки праці, забезпечення функціонування системи управління охороною праці підприємства, узгодження документації з питань охорони праці, навчання персоналу з питань охорони праці та пожежної безпеки, проведення аудитів, формування і управління бюджетом по охороні праці і пожежної безпеки, розслідування нещасних випадків, пожеж, організація отримання дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки, взаємодія з державними контролюючими органами, організація проведення медичних оглядів, ініціація та реалізація проектів з охорони праці та пожежної безпеки, організація оцінки ризиків.

Начальник відділу охорони праці дирекції з генерації електроенергії

з 08.2012 по 07.2019 (6 років 11 місяців)
ТОВ "ДТЕК Енерго", Київ (Енергетика)

Управління напрямком безпеки праці 9 теплових електростанцій та 2 ремонтних підприємств.Побудова ризикорієнтованої системи управління охороною праці відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 45001:2019. Мотивація персоналу на безпечну працю. Автоматизація процесів безпеки праці. Впровадження стандарту ЗІЗ. Розробка та реалізація проекту медиціна праці. Знання законодавчої бази з охорони праці та пожежної безпеки України. Аудитор системи управління охороною праці на відповідність ISO 45001. Проведення розслідувань нещасних випадків, пожеж та інших подій. Досвід спілкування з контролюючими органами. Проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці. Розробка документації з охорони праці. Організація отримання дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки. Організація проведення медичних оглядів. Реалізація проектів із безпеки праці. Запобігання відходами та формування екологічної звітності. Пройшов навчання за корпоративною програмою MBA (KMBS). Маю досвід керування колективом. Знайомий із системою операційних поліпшень, 5С.

Директор з охорони праці та промислової безпеки

з 04.2008 по 08.2023 (15 років 4 місяці)
ТОВ "ДТЕК Східенерго", Курахово (Енергетика)

Розробка та впровадження системи управління безпекою праці за вимогами стандарту OHSAS 18001,формування і управління бюджетом по охороні праці і пожежної безпеки, розслідування нещасних випадків, пожеж, організація отримання дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки, взаємодія з державними контролюючими органами, організація проведення медичних оглядів, реалізація проектів з охорони праці та пожежної безпеки , організація оцінки ризиків.

Начальник відділу охорони праці

з 03.2006 по 03.2008 (2 роки)
ТОВ "ДТЕК Східенерго", Донецьк (Енергетика)

Проведення аудиту та аналіз результатів, розробка документації з питань охорони праці та пожежної безпеки, участь у розслідуванні нещасних випадків та пожеж, проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці керівників та спеціалістів ТЕС.

Провідний інспектор з охорони праці

з 12.2004 по 03.2006 (1 рік 3 місяці)
ДТЕК Зуївська ТЕС, Зугрес (Енергетика)

Проведення перевірок виконання законодавчих вимог з охорони праці, організація проведення медичних оглядів, участь у розробці документації підприємства з питань охорони праці.

Електромонтер з обслуговування обладнання електростанцій

з 08.2000 по 12.2004 (4 роки 4 місяці)
ДТЕК Зуївська ТЕС, Зугрес (Енергетика)

Обслуговування електричного обладнання електростанції.

Освіта

Києво-Могилянська бізнес школа

Корпоратианий MBA, Київ
Вища, з 2017 по 2019 (1 рік 9 місяців)

Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. Туган-Барановського

Менеджмент організацій та адміністрування, Донецьк
Вища, з 2012 по 2014 (2 роки 1 місяць)

Донецький державний технічний університет

Енергетичний, електричні станції, Донецьк
Вища, з 1995 по 2000 (4 роки 9 місяців)

Інженер-електротехнік

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: