Резюме від 3 травня 2024 PRO

Людмила

Юрист, провідний юрисконсульт, адвокат, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адвокат

з 12.2019 по нині (4 роки 5 місяців)
Індивідуальна адвокатська діяльність, Вінниця (Юриспруденція)

Надання правової інформації, консультацій і роз’яснень з правових питань, правовий супровід діяльності юридичних і фізичних осіб. Складання заяв, скарг, процесуальних та інших документів правового характеру. Супровід трудових спорів. Представництво інтересів фізичних і юридичних осіб у судах під час здійснення цивільного, господарського, адміністративного судочинства, а також в інших державних органах. Супровід публічних закупівель. Здійснення інших видів адвокатської діяльності.

Юрисконсульт

з 05.2011 по 12.2019 (8 років 7 місяців)
ПрАТ "Національна енергетична компанія "Укренерго", Винница (Енергетика)

Розробка документів правового характеру. Методичне керівництво правовою роботою на підприємстві. Участь у розробленні і виконанні заходів для зміцнення господарського розрахунку, договірної, фінансової і трудової дисципліни, забезпечення зберігання власності, боротьби з розтратами й розкраданнями.
Аналіз і узагальнення результатів розгляду претензій судових справ, а також вивчення практики укладання і виконання договорів із метою розроблення відповідних пропозицій для усунення виявлених недоліків і поліпшення господарсько-фінансової діяльності підприємства.
Участь у роботі з укладення господарських договорів, підготовці висновків про їх юридичну обґрунтованість, у розробленні умов колективних договорів, а також в розгляді питань про дебіторську і кредиторську заборгованість.
Перевірка та надання пропозицій про зміну діючих або відміну тих наказів, що втратили чинність, та інших нормативних актів, які були видані на підприємстві.
Участь у підготовці висновків щодо правових питань, які виникають у діяльності підприємства, проектів нормативних актів, які надходять на відгук, а також у розробленні пропозицій для удосконалення діяльності підприємства.
Надання довідок і консультації працівникам підприємства про сучасне чинне законодавство, а також висновки з організаційно-правових та інших юридичних питань, надання допомоги в оформленні документів і актів майново-правового характеру.

Юрисконсульт

з 03.2006 по 04.2011 (5 років 1 місяць)
КП "Вінницяоблводоканал", Вінниця (Послуги для населення та бізнесу)

Розроблення документів правового характеру. Підготовка позовних заяв, заяв, скарг, претензій, запитів, пояснень, заперечень, відзивів, тощо. Участь в судових засіданнях. Участь у підготовці проектів договорів, зокрема купівлі-продажу, оренди і суборенди у юридичних і фізичних осіб будівель, споруд, земельних ділянок та іншого нерухомого майна. Підготовка юридичних висновків, правових досліджень документів.

Освіта

Академія адвокатури України

Правознавство, Киев
Вища, з 2004 по 2005 (9 місяців)

Отримала повну вищу освіту за спеціальністю "Правознавство" та здобула кваліфікацію юрист.

Додаткова освіта та сертифікати

Постійно приймаю участь в акредитованих заходах з підвищення кваліфікації адвокатів

2020

Знання і навички

Користувач ПК Впевненість

Знання мов

Німецька — середній

Додаткова інформація

Адвокат. Налаштована на плідну співпрацю. Можлива дистанційна робота.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: