Резюме від 25 січня 2020

Олександр

Сценарист комп'ютерних ігор

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто проживання:
Боярка
Готовий працювати:
Боярка, Вишневе (Київська обл.), Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, Instagram та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Національний Університет Біоресурсів і Природокористування України

Інформаційних технологій, Комп'ютерні науки, Київ
Незакінчена вища, з 2017 по 2021 (3 роки 9 місяців)

Навчаючись на спеціаліста з комп'ютерних наук, я зрозумів, що це не те, чим я хотів би займатись. Моя душа належить мистецтву, театру, іграм та сценаріям. Тож я сподіваюсь отримати роботу саме сценариста комп'ютерних ігор.

Знання і навички

Adobe Photoshop Користувач ПК MS Office Adobe Illustrator CSS Autodesk 3ds Max Adobe HTML AutoCAD Blender C# C++ Java PHP Python Unity

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Я розуміюсь на персонажах та постановках, маю хист до вигадування різних персонажів та історій. Доказом цього можна вважати те, що я актор студентського народного театру "Березіль", я пропустив через себе не одну роль, тож розумію, як і хто має поводитись та виглядати, щоб проявитись так, як потрібно.
Я обожнюю ігри будь-якого жанру, від візуальних новел, до ММО РПГ, тож написання різних сценаріїв - не проблема. Математичний склад розуму мені надав можливість мислити логічно, що доповнить будь-який сценарій, написаний мною.

Список моїх переваг:
- Креативність (яскрава та незвичайна фантазія)
- Нестандартне мислення (можу довести, що ця річ є хорошою, але відразу після цього, наведу інші аргументи і ця річ стане поганою)
- Психологія (я розумію, як потрібно подати персонажа, щоб він в певний момент часу був героєм, але в момент став злодієм)
- Робота в команді (дружелюбність, відчуття гумору, лідерські якості)
- Логіка (на мою думку логіка є скрізь. Щоб краще розкрити персонажа, його життя та історію, потрібно вміти поєднувати логічні ланцюги, через ситуації, в яких була ця людина)
- Студент (хтось скаже, що це недолік, проте я не погоджуюсь з цим. Мені можна давати більше складної роботи і я просто буду виконувати її, так як альтернативи нема, а їсти хочеться :) . Я готовий навчатись новому, це легко дається, тож мене можна перекваліфікувати так, як потрібно саме Вашій компанії)
- Знання української, англійської та російської мов (англ. В2)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: