Резюме від 10 вересня 2020 PRO

Олег

Менеджер з постачання, логістики та ЗЕД, закупівель, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник директора, радник директора

з 11.2011 по нині (12 років 6 місяців)
ТОВ «Кларксон», ТОВ «Кинетик-С», Киев (Енергетика)

До серпня 2014 року організував та вів роботу по постачанню коксівного вугілля на коксохімічні підприємства України. До теперішнього часу займаюся поставками (імпортом) вугільної продукції споживачам в Україні та координацією діяльності з митницею, морськими портами та ДП "Укрзалізниця".

Начальник відділу постачання коксівного вугілля, Начальник управління постачання коксівного і сортового вугілля

з 05.2005 по 11.2011 (6 років 6 місяців)
ДП «Вугілля України», Киев (Підприємство, яке входило до складу Мінвуглепрому (згодом Мінтопенерго) України)

Утворив відділ, який займався централізованим постачанням коксівного вугілля. Займався підбором та навчанням співробітників. Відповідав за роботу по підготовці і веденню договорів з провідними виробниками коксу і металу в Україні, такими як «Метінвест Холдинг», «АрселорМітталл», «ДІС (ІСД)», «Концерн «Енерго» та іншими підприємствами. Займався підготовкою виробничих нарад, які проводились міністерством за участю ведучих виробників і споживачів коксівного вугілля України. Приймав участь у роботі з організації та координації роботи Мінвуглепрому з іншими міністерствами (Мінекономіки, Мінпромполітики) для виконання Постанов КМ України.

Економіст, Менеджер з постачання вугільної продукції

з 07.2001 по 05.2005 (3 роки 10 місяців)
Дочірне підприємство «Кларксон» Товариства з обмеженою відповідальністю «Кларксон Інвестментс», Киев (Постачання енергетичного вугілля на експорт. Постачання коксівного вугілля на коксохімічні підприємства України.)

Постачання коксівного вугілля на коксохімічні підприємства України. Пошук покупців та постачальників. Заключення та ведення договорів. Постачання енергетичного вугілля на експорт. Робота з морськими портами (Мариупіль, Південний) та ДП "Укрзалізниця". На протязі вказаного періоду підприємство входило до трійки найпотужніших експортерів вугілля в Україні.

Спеціаліст, Заступник начальника відділу Експортно-імпортних операцій

з 06.1995 по 07.2001 (6 років 1 місяць)
ВО «Укрвуглезбут» (1995-1996), ДП «Укрвуглересурси» (1996-2001), Киев (підприємства, які входили у структуру Мінвуглепрому України. (Енергетика та Енергоносії))

Організація поставок вугільної продукції на експорт, а також підприємствам металургійного комплексу України. Заключення договорів, контроль за їх виконанням, супровідна документація, логістика, робота з митницею та іншими міністерствами та відомствами.

Освіта

Київський політехнічний інститут

Механіко-машинобудівний, інженер-механік, інструментальне виробництво, Киев
Вища, з 1989 по 1995 (5 років 6 місяців)

Проектування ріжучіх інструментів для металоріжучих станків та гнучких автоматичних ліній (масове виробництво). Вивчав такі предмети: теоретична механіка, сопромат, теорія машин та механізмів, матеріалознавство, деталі машин, стандартизація та метрологія та ін.

Додаткова освіта та сертифікати

Максимум продаж 6.0 (онлайн-курс зі створення рекламних кампаній в Google AdWords, facebook, instagram та ін.)

2018, 2 міс.

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet Робота з оргтехнікою Категорія В, є автомобіль.

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Відповідальний, енергійний, самостійний, комунікабельний, швидко навчаюся. Вільний час проводжу з родиною, погані звички відсутні.
Одружений, донька 12 років.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: