Резюме від 18 квітня 2023 PRO

Анна

Начальник лабораторії, інженер-технолог зі зберігання та переробки зерна

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Біла Церква

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технолог із зберігання та преробки зерна

з 04.2023 по нині (1 рік 1 місяць)
ТДВ "Терезине", с.Терезине (Сільське господарство, агробізнес)

Завідуюча цехом виробництва і грануляції комбікормів та елеваторним комплексом

з 10.2020 по 04.2023 (2 роки 6 місяців)
ТДВ "Терезине", с.Терезине (Сільське господарство, агробізнес)

Здійснювала керівництво виробничо-господарською діяльністю цеху виробництва і грануляції комбікормів та елеваторним комплексом. Організовувала виробниче планування, облік та звітність про виробничу діяльність. Контроль за якістю сировини, вчасне замовлення та приймання. Визначення якості зерна та побічних продуктів згідно нормативної документації. Контроль за надходженням зерна з поля та проведення відповідних робіт з ним (очищення, сушіння). Контроль за зберіганням, якістю, відвантаженням зерна, ведення обліку. Організація щорічних робіт фумігації, аерозольної дезінсекції банок для зерна, складів та комбікормового цеху. Вчасне подання звітності по виробництву комбікормів та надходженню по відділкам ( ВРХ та Свині), розрахунок виконаних робіт та заробітної плати. Подання зітів по залишкам сировини. Організовувала та стежила за дотриманням правил техніки безпеки та протипожежної безпеки працівників, проведення інструктажів та заповнення журналів.

За час роботи на посаді брала участь у реконструкції комбікормового цеху( збільшення потужностей, зміна дробарки, встановлення додаткових бункерів для сировини, встановлення банок для готової продукції, заміна змішувача та допоміжного обладнання на лінії), реконструкція завальної ями для приймання сировини в цех. Сприяла поліпшенню стану території. Демонтаж та встановлення більш потужного сепаратора для очистки зерна. Організувала проведення повної ревізії стану банок та обладнання для приймання та вигрузки зерна, ремонт та заміну. Організувала правильне розділення потоку відходів при очищенні.

Начальник виробничо-технологічної лабораторії

з 04.2016 по 01.2020 (3 роки 9 місяців)
ТОВ "Білоцерківхлібопродукт", Біла Церква (Харчова промисловість)

-Забезпечувала постійний контроль за безперебійною роботою виробничо-технологічної лабораторії;
- Забезпечувала постійний контроль за правельністю роботи працівників та їх записами;
- постійний контроль за актуалізацією нормативної документації, що використовувалась в лабораторії;
- забезпечувала постійний контроль та перевіряла записи в книгах кількісно-якісного обліку з даними лабораторних журналів і документів про якість ( форма 36);
- вела розрахунки по формам 117 ( акт зачистки виробничого корпусу ) по цеху виробництва борошна, по цеху виробництва крупи гречаної, горохової, крупи зі спельти та пластівцям; лущенням зерна спельти;
- вела контроль за прийманням та відвантаженням зерна пшениці, кукурудзи, гречки, гороху, спельти, сої, соняшника, ячменю, жита, вівса;
-контролювала встановлені діючими інструкціями терміни, якість і стан зерна та хлібопродуктів при зберіганні; слідкувала за проведенням необхідних заходів по збереженню їх якості;
- виконувала контроль за проведенням необхідних вимірювань при контролі за сушінням, очисткою, оздоровлення зерна;
- здійснювала контроль за санітарним станом виробничих та складських приміщень, перевіряла санітарний стан автотранспорта, залізничних вагонів, контейнерів і придатність їх до завантаження;
- приймала участь у розробці заходів по боротьбі з зараженістю шкідниками і слідкувала за виконанням їх в установлені терміни;
- приймала участь у вирішенні питань про використання по цільовому призначенню зерна та хлібопродуктів, виходячи з його якості; складала помельні партії;
- Вела контроль за перевіркою якості доробленого зерна, побічних продуктів, відходів та записи;
- Проводила навчання та вводила в дію нові нормативні документи, ЗВТ, випробувальне та допоміжне обладнання;
- організовувала і здійснювала втілення прогресивних методів контролю і оцінки якості зерна, круп, пластівців зі спельти;
- Приймала участь у розробці нового ДСТУ на пшеницю, ТУ на продукти переробки зі спельти;
- Брала участь у нарадах ТК - 170
- Брала участь у розробках методик, програм-передумов при впровадженні інтегрованої системи управління якості, безпечності та екологічних чинників;
- Готувала документацію та проводила атестацію лабораторії

Заступник начальника виробничо-технологічної лабораторії

з 09.2014 по 04.2016 (1 рік 7 місяців)
ТОВ "Білоцерківхлібопродукт", Біла Церква (Зберігання та переробка зернових культур)

Інженер-лаборант виробничо-технологічної лабораторії

з 09.2011 по 09.2014 (3 роки)
ТОВ "Білоцерківхлібопродукт", Біла Церква (Зберігання та переробка зернових культур)

Технік-лаборант виробничо-технологічної лабораторії

з 11.2010 по 09.2011 (10 місяців)
ТОВ "Білоцерківхлібопродукт", Біла Церква (Зберігання та переробка зернових культур)

Апаратник ХВО в котельні

з 10.2006 по 11.2010 (4 роки 1 місяць)
ТОВ "Білоцерківхлібопродукт", Біла Церква (Зберігання та переробка зернових культур)

Освіта

Національний університет харчових технологій

Технології зберігання і переробки зерна, Київ
Вища, з 2012 по 2016 (3 роки 5 місяців)

Закінчила швидше завдяки попередньому диплому молодшого спеціаліста Технікума м'ясної та молочної промисловості Білоцерківського державного аграрного університету.
Вивчала також технологію борошномельного, круп'яного та комбікормового виробництва.

Додаткова освіта та сертифікати

Технікум м'ясноїта молочної промисловості Білоцерківського державного аграрного університету

2001, 3 роки, 5 місяців

Технолого-економічний коледж Білоцерківського державного аграрного університету

2008, 2 роки

Додаткова інформація

Курси, тренінги, сертифікати:

- Безпечність та якість харчового ланцюга — запорука конкурентності вітчизняної продукції на міжнародних ринках. Державний контроль щодо дотримання гігієнічних вимог та впровадження діючих процедур НАССР. Дезінфекційні заходи, боротьба зі шкідниками та PE
2018

- Курс навчання: « Впровадження на підприємствах систем менеджменту безпечності харчової продукції агропромислового комплексу. НАССР, ІSO 22000, FSSC 22000, IFS, BRC, GMP+ »
2018
Присвоєна кваліфікація: Внутрішній аудитор систем менеджменту безпечності харчових продуктів відповідно до вимог і положень стандартів ISO 22000:2005 та ISO 19011:2011

- Опанувала курс науково-практичного семінару: « Вимоги сучасного законодавства до запровадження та поліпшування системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР). Впровадження міжнародного стандарту ISO 22000, ключові особливості та акценти станда
2017

- Прийняла участь у семінарі: « Підготовка до прийому нового врожаю: визначення та контроль якості зернових та олійних культур. Методи визначення, відбір проб, лабораторний контроль, арбітраж. Стандарти.»
2017

- Брала участь у науково-практичному семінарі: «Перехід на нову версію міжнародного стандарту ISO 9001:2015. Ключові особливості та акценти стандарту. Приклади реалізації»
2016

- Пройшла курс навчання: « Підготовка до реалізації переходу на нову версію стандарту ISO 9001:2015. Розробка, впровадження та сертифікація системи менеджменту якості. Внутрішній аудит.»
2016

- Брала участь у науково-практичному семінарі: « Внутрішній аудит систем управління якістю у відповідності з вимогами міжнародних стандартів серіі ISO 9000, ISO 22000 та положень ISO 1901»
2015

- Брала участь у роботі конференції «Якість та безпека зерна, борошна, круп та комбікормів»
2014

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: