Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Оксана

Адміністратор, методист, психолог, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Вихователь-методист

з 01.2010 по 12.2022 (12 років 11 місяців)
Дошкільний навчальний заклад, Київ (Освіта, наука)

У співпраці з директором керівництво роботою дошкільного навчального закладу. Відповідальність за роботу з охорони праці педагогів та створення безпечних умов перебування дітей у закладі освіти, проведення інструктажів та контроль їх виконання.
Методичний супровід роботи педагогів, складання річного плану роботи ДНЗ, розкладу занять. Моніторинг роботи педагогів, допомога в розробці цікавих занять та розваг з дітьми.Виходило згуртувати колектив під час проведення педагогічних квестів, майстер-класів,
тренінгів,семінарів. Документацію веду грамотно, вчасно.Своїм досягненням вважаю те,що завжди знаходжу підхід до кожної людини,вмію підтримати, допомогти,підняти настрій. Маю вищу освіту психолога,намагаюсь втілювати свої знання психології на практиці. Після атестації у 2022 році було присвоєно вищу кваліфікаційну категорію та звання "старший вихователь".

Вихователь-методист , музичний керівник 16 років

з 09.1991 по 01.2010 (18 років 4 місяці)
Дошкільний навчальний заклад, Кадіївка (Освіта, наука)

Працюючи музичним керівником, вдавалося проводити цікаві свята та розваги з дітьми дошкільного віку. Люблю дітей, отримувала задоволення від своєї праці. Після здобуття вищої освіти у цьому ж садочку стала вихователем-методистом. Працювала творчо, налаштовувала колектив на створення затишного та цікавого для дітей садочка. Наш дошкільний заклад співпрацював зі студентами педагогічного коледжу. Разом з вихователями організовувала показові заняття та розваги для студентів, передаючи їм наш досвід у вихованні та розвитку дітей.

Освіта

Луганський національний педагогічний університет ім.Т.Г.Шевченко

Психологія, Луганськ
Вища, з 2002 по 2005 (2 роки 9 місяців)

Знання педагогіки, вікової психології, різних діагностик та методів психологічної корекції. Практичні навички подолання конфліктів, вміння проводити психологічні тренінги.

Стахановське педагогічне училище

Музичне виховання, Кадіївка
Незакінчена вища, з 1987 по 1991 (3 роки 9 місяців)

Здобула кваліфікацію вчитель музики і співів,музичний вихователь.

Додаткова освіта та сертифікати

Луганський національний педагогічний університет навчання за програмою "Державні закупівлі в Україні"

2011 рік, 1 місяць

Знання і навички

Ведення документації Своєчасно та правильно веду документацію,вмію налагодити контакт

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Я дуже енергійна людина. Люблю навчатись чогось нового. До своїх робочих обов'язків ставлюся відповідально. Люблю людей,завжди готова допомогти. Я оптиміст, легко йду на контакт.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: