Резюме від 20 лютого 2021 PRO

Светлана

Економіст, банкір

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто проживання:
Калуш
Готовий працювати:
Дистанційно, Івано-Франківськ, Калуш

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 02.2008 по 01.2020 (11 років 11 місяців)
ПАТ КБ«ПРИВАТБАНК», Калуш (Фінанси, банки, страхування)

-Організація роботи відділення, контроль за роботою персоналу, контроль за операційною та касовою діяльністю відділення, вирішення конфліктних ситуацій, робота з клієнтською базою відділення; -Обслуговування клієнтів по продуктам та послугам, які знаходятся у продуктовій лінійці банку(відкриття деозитних та карткових рахунків,кредитування,страхування); -Участь в бізнес-процесах регулярного менеджменту спрямованих на збільшення продажів та поліпшення проблемних показників при роботi з фізичними особами; -Здійснення роботи з пошуку потенційних клієнтів та роботу з постійними клієнтами, направлену на максимальне задоволення їх потреб та підтримці довгострокової співпраці; -Забезпечення своєчасного відкриття відділення, контроль за якістю обслуговування клієнтів;- -навички ведення касових операцій; -оформлення прибуткових та видаткових касових ордерів; - навички інкасації ,забезпечення схоронності готівкових коштів відповідно до регламенту; -навички прийому та видачі готівкових коштів.

Освіта

Міжнародний інститут економіки та менеджменту

Управління персоналом, Харків
Вища, з 2006 по 2007 (1 рік)

Дистанційна форма навчання

Івано-Франківський комерційний коледж

Організація комерційної роботи, Івано-Франківськ
Незакінчена вища, з 1992 по 1995 (2 роки 11 місяців)

Денна форма навчання

Додаткова освіта та сертифікати

Тренінги:«Техніка ефективних продажів», «Ефективні відносини з клієнтами як джерело конкурентної переваги».

2019

Знання і навички

Користувач ПК Комунікабельність Робота в команді Ведення переговорів Впевненість Проведення презентацій Уміння переконувати Робота із запереченнями Організація роботи відділення,проведення презентацій Знання техніки та психології продажів. Навички ведення переговорів та ділової переписки -Вміння планувати і організовувати свій робочий день.

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Польська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Відповідальна,уважна,вмію організувати роботу та колектив,хочу працювати в дружньому колективі, де усі поважають один одного, завжди доводжу справу до кінця, не спиняючись на піврезультаті.

Інші резюме цього кандидата


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: