Резюме від 13 січня 2023

Катерина

Логіст, менеджер з міжнародних перевезень, 30 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме
Паламарчук Катерина Олександрівна
с. Гатне,
К-Святошинський р-н
моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Логіст, менеджер з міжнародних перевезеньВід 30000 грн./міс

Дата і місце народження: 03.01.1987г.(34 роки), м. Чернігів .

Досвід роботи:
15/08/2021 – 13/01/2023 –
ДП «Український Термінал»
Обов’язки: логіст міжнародного транспортного відділу (Пошук і ведення вантажного транспорту від дня підписання заявки до дати розразрахунку з перевізником, пошук нових перевізників. Ведення існуючих клієнтів: консультація по цінам перевезення, прийом заявок, підбір авто. Аналіз і моніторинг ранку логістики. Ведення переговорів і вирішення організаційних питань з перевізниками. Работа з сайтами Lardi-trans, Della).

01/02/2020 - 01.08.2021 –
ТОВ «Алмейда Груп» - менеджер з логістики м. Київ
Обовязки:
-Організація та координація вантажоперевезень своїм транспортом та експедиційним UA – EU – UA ( тенти, рефрижератори по дозволам , книзі ЕКМТ);
-Складання маршрутів транспортування вантажів;
-Моніторинг та аналіз затрат на логістику;
-Пошук вантажів, довантаження, підписання договорів та заявок;
-Контроль розрахунку.

01/02/2014 – 01/09/2019 – ТОВ «Альма Імекс» - логіст міжнародного транспортного відділу (Пошук і ведення вантажного транспорту від дня підписання заявки до дати розразрахунку з перевізником, пошук нових перевізників. Ведення існуючих клієнтів: консультація по цінам перевезення, прийом заявок, підбір авто. Аналіз і моніторинг ранку логістики. Ведення переговорів і вирішення організаційних питань з перевізниками. Работа з сайтами Lardi-trans, Della).

10/12/2013 – 01/04/2016р.Таксі Мерсі - адміністратор таксі (підбір і оформлення на роботу (водії, диспетчера), контроль роботи диспетчерського відділу, контроль за виконанями заказів, вирішення конфліктних ситуацій, установлення робочої програми на телефон для водіїв і навчання роботи в неї).

01/09/2009-31/11/2013р. – ТОВ «Бонус З» , Помічник керівника (виконання розпоряджень керівника; підготовка звітів, листів, договорів; ведення кадрової документації, прийом на роботу водіїв, контроль маршрутних листів; підготовка і супровід всіх документів авто і водія для виготовлення ліцензіонної картки для роботи в таксі, страхового полісу і решти документів що потребує законодавство України).

15/09/2006-01/05/2009р. – ДП «Парус-Десна» .
Консультант з автоматизації фінансово-господарської діяльності підприємства (установлення і обслуговування компютерних програм з законодавства, менеджменту і маркетингу для юристів, нотаріусів, бухгалтерів та керівників для
бютжетних і госпрозрахункових організацій)

Освіта:Вища освіта. Державний вищий навчальний заклад
"Університет менеджменту освіти" НАПН України факультет управління персоналом і економіка праці.

Додаткова інформація:
Універсальний користувач ПК (ОС Windows). Офісні програми: Word, Excel, Internet, Outlok Express, Lardi-trans, Della , 1С, Таксі Навігатор.
Мови: українська, російська, наразі вивчаю англійську мову з репетитором на рівні Elementary.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: