Резюме від 11 вересня 2023 PRO

Ігор

Технічний директор

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Бровари, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний інженер

з 03.2013 по 06.2021 (8 років 3 місяці)
ТОВ «Перша Дніпровська Інвестиційна Компанія», Київ (Комерційна нерухомість)

Організація управління, контроль, технічне обслуговування бізнес-центру (систем електропостачання, водопостачання, вентиляційні системи, теплові насоси Lennox, ПВ та кондиціонування); впровадження заходів щодо економії енергоресурсів, робота з орендарями.
Начальник газової котельні (за сумісництвом). Функції: керування роботою газової котельні (котли Riello-2 МВт, система управління Buderus), повна реконструкція та документальне оформлення, подання звітності.

Освіта

Київський національний університет будівництва і архітектури

«Теплогазопостачання і вентиляція», Київ
Вища, з 2009 по 2013 (4 роки 2 місяці)

Додаткова інформація

Досвід роботи:
2011-2013 рр. – ТОВ ВКФ «ЛІА» ЛТД, інженер-енергетик. Функції: організація технічно правильної експлуатації та своєчасного ремонту енергетичного обладнання і енергосистем мережі супермаркетів; організація та контроль за раціональним використанням енергетичних ресурсів; створення заявок і необхідних розрахунків на придбання енергетичного обладнання, матеріалів, запасних частин.
2010-2011 рр. – ТОВ «Апейрон-Інвест», Головний енергетик департаменту нерухомості. Функції: переукладення «проблемних» договорів з «Київенерго» і «Київводоканал»; реконструкція та модернізація систем енергопостачання підприємства, облік їхньої роботи; контроль використання комунікацій орендарями (більше 90 компаній), підготовка звітності по всім видам енергії.
2007-2011 рр. – ТОВ "Бігма ЛТД", майстер будівельної дільниці. Функції: складання і перевірка кошторисів, актів виконаних робіт в АВК; робота з проектними організаціями, виконання технічних завдань; постановка задач та контроль підлеглих (6-18 чол.); контроль якості робіт субпідрядних організацій; виконання робіт із забезпечення охорони праці; організація ремонтно-будівельних процесів, розрахунок та участь у створенні електротехнічних проектів освітлення, блискавкозахисту.
2006-2007 рр. – ТОВ "ОПОРА", енергетик. Функції: погодження і підключення будівельних майданчиків до інженерних мереж; складання та підготовка тимчасових договорів з «Київенерго».
2004-2006 рр. – Завод "ЕМКО", «Будальянс» и ТД «СТС», керівник електромонтажної бригади (8-10 чол.). Функції: керівництво та організація робіт на ремонтній дільниці в електричному цеху, організація ремонтних і ревізійних робіт на КТП.

Додаткові відомості:
Знання мов: російська, українська, білоруська, англійська технічна.
Водійські права категорії «В», власний автомобіль.
ПК: Windows, Word, Excel, Internet, Splan 60.
Дата народження: 21.12.1984 р.
Сімейний стан: одружений.
Особисті якості: комунікабельність, відповідальність, організаторські здібності, уміння працювати в команді, широкий світогляд, здатність до швидкого навчання.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: