Резюме від 10 липня 2023 PRO

Артур

Режиссер видеомонтажа, оператор, дизайнер, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто проживання:
Першотравенськ (Дніпропетровська обл.)
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Режисер монтажу, графічний дизайнер, оператор, звукорежисер, motion-дизайнер.

з 07.2019 по 12.2019 (5 місяців)
Click&Go, Київ (ЗМІ, медіа)

Створення контенту для каналів YouTube, розважальних, новинних, інформаційних та інших. Створення фірмового стилю каналів (назва, логотип, шапка каналу, прев'ю, заставки). Зйомка роликів, блоґів, сюжетів, реклами. Підготовка матеріалу до монтажу та безпосередній монтаж контенту. Створення заставок, переходів, плашок виконувалось у After Effects. Робота зі звуком (написання музичного супроводу, зведення, майстеринг).

Режисер монтажу

з 02.2019 по 06.2019 (4 місяці)
KinoMasterskaya, Днепр (ЗМІ, медіа)

Домонтажна підготовка матеріалу; Монтаж рекламних роликів, музичних кліпів, промо, художніх вистав, стокових відео, YouTube блогів. Створення якісного звукового ряду (написання фонових треків; робота з дикторською мовою; зведення, майстеринг, компонування аудіо). Корекція кольору та робота з хромакеєм.

Режисер монтажу, оператор, сценарист, звукорежисер, веб-дизайнн

з 04.2015 по 11.2018 (3 роки 7 місяців)
NG-TV, Першотравенськ (ЗМІ, медіа)

Був відповідальним за всю медійну роботу (зйомки, монтаж, промо, дизайн, веб-дизайн тощо). Керував командою волонтерів із 7 осіб. Займався створенням контенту для телеканалу "Новий Християнський" та каналу "NG-TV" на YouTube, так само виконував повну підготовку знімального процесу (прямих ефірів, передач, інтерв'ю, художніх короткометражок, кліпів, авторських шоу). Займався підготовкою студії (або обраної локації) до знімального процесу, тобто, налаштування студійного світла, підготовка та створення декорацій, налаштування камер, рекордерів та повний контроль всього процесу. Був відповідальний як за зйомку, так і за монтаж різних відео та написання до них музичного супроводу, корекцію кольорів, тобто повний продакшен. Також виконував функції графічного дизайнера. Створював промоматеріал, рекламні ролики, веб-банери, флаєри, листівки, білборди. Монтаж, створення анімацій, графічний дизайн, корекцію кольорів, та інше, виконував у пакеті Adobe. Музичний супровід робив у Logic Pro X, Pro Tools та Presonus StudioOne.

Освіта

ХНУ им. В. Н. Каразина

Іноземні мови, перекладач англійської мови, Харків
Незакінчена вища, з 2014 по 2015 (1 рік)

Провчився на першому курсі, але через відсутність фінансів для оплати навчання - пішов.

Знання і навички

Windows Веб-дизайн Adobe MacOS Steinberg Cubase Ableton Live Logic Pro Pro Tools PreSonus Studio One Оператор Студийный техник Режисура Звукорежисура Звуковий дизайн Відеомонтаж Стресостійкість Креативність Adobe Photoshop Графічний дизайн Adobe Illustrator Adobe After Effects Adobe Premiere Pro

Знання мов

Англійська — вільно

Додаткова інформація

• Працюю в Adobe Photoshop, Final Cut Pro, Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects, Adobe Audition, Adobe Illustrator, Logic Pro, Pro Tools; • Професійна робота з камерами (Canon, Sony, Blackmagic, RED, Panasonic); • Зйомка та монтаж телепередач; • Монтаж рекламних роликів; • Створення візуальних ефектів; • Корекція кольору; • Зйомка кліпів; • Створення трейлерів/анонсів, промо; • Монтаж будь-якої складності; • Можу працювати самостійно, 99% всіх відео монтували без режисера; • Вмію працювати в команді, як і вести її за собою. • Працюю на Mac OSX (вкрай рідко на Windows); • Самостійно створюю фонову музику для відео; • Виконую дизайн та анімацію плашок, титрів, заставок; • Створюю графічний та веб дизайн (фірмовий стиль, логотипи, банери, вивіски, флаєри, трактати, візитки, обкладинки для книг, обкладинки до синглів, альбомів та багато іншого); • Можу самостійно підготувати студію до зйомки (виставлення світла, камер, декорацій, запис звуку); • Знання англійської мови на високому рівні; • Велике знання основ та правил режисури та монтажу, графічного дизайну та звукорежисури.


МОЄ ПОРТФОЛІО:
https://docs.google.com/document/d/10QszMl1yikQ7YZBoMtBRWz1bB2yGJ6-O0nqfbVPLRnc/edit?usp=drive_link

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: