Резюме від 2 квітня 2021 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6008989

Няня-вихователь

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Вихователь, вихователь-методист

з 08.1988 по 04.2005 (16 років 8 місяців)
Дошкільний навчальний заклад, Благовіщенське (Освіта, наука)

Вихователь вищої категорії, вихователь-методист

Освіта

Київський національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова

Дошкільне виховання, вихователь, Київ
Вища, з 1996 по 2000 (3 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Педагогічний досвід роботи з дітьми від 0-7 років складає 18 років. Легко знаходжу спільну мову з дітьми та батьками. У своїй роботі відповідальна, врівноважена, стримана, враховую побажання батьків та індивідуальні особливості розвитку дитини. Володію методами навчання і розвитку раннього і дошкільного віку. Маю досвід логопедичної роботи з дітьми.
У вихованні дітей основним для мене є всебічний розвиток дитини,
врахування здібностей дитини, розвиток дрібної моторики пальців рук, розвиток логічного мислення дитини в ігровій діяльності. Підготовка дитини до життя із застосуванням методів виховання та навчання М. Монтессорі. Виховую у дітей любов до життя, впевненість у власних силах та повагу до себе і оточуючих. Вільно володію українською та російською мовами. Без шкідливих звичок.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: