Резюме від 3 червня 2023

Богдан

Менеджер з продажу, 7 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

ПоттНТУ

Інститкт фінансів кономіки та менеджменту, Полтава
Вища, з 2014 по 2019 (5 років 3 місяці)

Додаткова інформація

Куць Богдан Станіславович, народився 7 квітня 1997 року в селі Онішки, Оржицького району Полтавської області, українець, громадянин України, освіта вища, неодружений.
З вересня 2003 року по червень 2014 року навчався в Оржицькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів імені Івана Яковича Франка та отримав повну загальну середню освіту.
З вересня 2014 року по грудень 2019 року навчався в національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», де здобув ступінь магістра за спеціальністю «Економіка», освітня програма «Економічна кібернетика та аналітична економіка».
З вересня 2016 року по липень 2018 року навчався на військовій кафедрі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка », де здобув звання молодший лейтенант запасу за військово-обліковою спеціальністю 521000.
Впевнений користувач ПК, а саме програмам Microsoft Office.
Рівні володіння мовами: українська – вільно, російська – просунутий, англійська – базовий.
Додаткова інформація: комунікабельний, сумлінно виконую свою роботу, з відповідальністю ставлюсь до поставлених мені задач, поважаю чужу думку, йду на компроміси, але також можу і відстояти своє бачення ситуації. Хочу працювати в дружньому колективі де всі поважають один одного.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: