Резюме від 2 березня 2024 PRO

Єлизавета

Адміністратор салону краси, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор салону краси

з 02.2019 по 09.2019 (7 місяців)
Барбершоп “THE BARBERSHOP”, Київ (Краса, фітнес, спорт)

- Вчасно приходила працювати, завжди була на місці за 30 хвилин до відкриття.
- Забезпечувала оживлення приміщення: провітрювала його, включала кондиціонер, освітлення та перевіряла роботу систем водопостачання у майстрів.
- Контролювала санузел, переконувалася, що є наявність рушників, мила, туалетного паперу, одноразових сидінь та працюючого фену.
- Впроваджувала стильну чоловічу атмосферу: підключала пристрої барної стійки (холодильник, кавоварку, комп'ютер, колонки) та включала музику, розкладала журнали у куточку для відпочинку.
- Взаємодіяла з майстрами: запитувала про їхній стан, проблеми та запити, уточнювала графік роботи та обговорювала додаткові продукти для продажу, які підвищували суму чеку.
- Контролювала роботу прибиральниці, за необхідності самостійно виправляла недоліки.
- Включала касовий апарат та термінал, підготовлювала здачу та розмінювала гроші.
- Вітала приходячих клієнтів, перевіряла їх за списком записів, забезпечувала їхнім комфортом, подавала напої, каву, закуски або одразу супроводжувала до майстра, якщо він очікував.
- Слідкувала за роботою майстрів, постійно моніторила їхню діяльність, контролювала загальну атмосферу в лобі салону та підтримувала дружній розмову на відповідні теми з клієнтами.
- Регулювала обідні перерви та відсутність майстрів, щоб уникнути збільшення часу очікування.
- Проводила оплату послуг та контролювала цей процес.
- Відпроваджувала клієнтів, забезпечуючи позитивне враження про салон та вирішуючи будь-які питання дружнім способом.
- Здійснювала організаційні процеси та документооборот, вносила корективи до списків постійних клієнтів, забезпечувала комфорт у лобі салону, відслідковувала наявність напоїв, підтримувала порядок у дитячому куточку та забезпечувала чистоту і наявність матеріалів у санвузлах тощо.
- Вела діяльність в соціальних мережах, при необхідності створювала цікавий контент для салону.
- Закривала салон, видаючи нараховану зарплату майстрів, проводжала їх, забиравала свою зарплату, закривала касу, перевіряла всі приміщення, перекривала крани, вимикала обладнання та світло і залишала робоче місце.

Освіта

МАУП

Право, Маріуполь
Вища, з 2017 по 2022 (5 років)

Моя освіта на факультеті право розширила мій кругозір і надала корисні знання, які допомагають у різних ситуаціях життя.

Знання права дають зрозуміти, які права та обов'язки маю у різних сферах життя, наприклад, у покупках, наймі житла, угодах та ін.

Ці знання допомагають захистити себе або інших у непередбачених ситуаціях, наприклад, при несправедливому поводженні або порушенні прав.

Також розуміння правових принципів допомагає приймати розсудливі рішення та діяти відповідно до закону.

Ці навички аналізу та розв'язання юридичних питань можуть бути корисні в будь-якій професії, де потрібно враховувати правові аспекти.

Таким чином, моя правова освіта не тільки допомагає в роботі, але і позитивно впливає на повсякденні рішення та розуміння світу навколо.

Знання і навички

MS Excel MS Word Пользователь ПК MS Office Пользователь Internet Работа с оргтехникой Email Opera Windows Работа со сканером Работа с принтером Adobe Photoshop Графические редакторы Gmail Google Adobe Lightroom YCLIENTS Знание программ для монтажа, редакции фото и видео Організованість Reels Stories Canva InShot Креативність Контент-план Уміння аналізувати

Додаткова інформація

1. Семейное положение
Не замужем
2. Иностранные языки
Английский : базовый (Elementary), пока учусь и стремлюсь к разговорному уровню.
3. Владение компьютером
Я уверенный пользователь. Работаю в Excel, Word, Photoshop, Lightroom.
4. Водительское удостоверение
У меня есть водительские права и стаж вождения 3 месяца.
5.Дополнительное образование
Я проходила курсы по основам делового этикета и деловому общению.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: