Резюме від 30 грудня 2022

Mila

Райтер, копірайтер, сценарист, редактор, 13 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Києво-Могилянська Академія

ФГН, Філологія, Київ
Вища, з 2011 по 2017 (5 років 9 місяців)

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Резюме
Міла Березюк ( спр. ім’я Людмила Глушко)
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
Емейл: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Сторінка у Facebook: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
У 2017 році закінчила Києво-Могилянську Академію, факультет гуманітарних наук, МП., спеціальність «Теорія, історія літератури та компаративістика». Була активною студенткою – активно брала участь у студентському житті університету, брала участь у театральному гуртку і т. ін..
Рік, з перервами, вивчала сценарну майстерність у Star media School». Вчилася основам сценаристки у режисера Марисі Нікітюк і серіальному мистецтву – в Андрія Бабіка. Надаю перевагу таким жанрам кіно: психологічним драмам, драмеді, комедії, артхаус.
Працювала з червня 2019 по січень цього року в «Теле-Про» на проекті сценаристом. Писала сценарій серіалу під робочою назвою «101» в авторській групі Світлани Усенко для телеканалу Трк Україна.
Пишу, перекладаю з англійскої та російської на українську мову. Пишу кінокритику для блогів 1+1 та статті для інших порталів: https://tsn.ua/blogi/themes/culture/10-biografichnih-filmiv-pro-silnih-zhinok-1308570.html, https://tsn.ua/blogi/themes/culture/zalena-kniga-1286598.html, http://osvitanova.com.ua/posts/1842-usvidomyla-ya-sama-mozhu-skazaty-vlasne-slovo, https://osvitanova.com.ua/posts/1459-skhody,
У 2018 р. вийшла книжка https://osmolovska.com/features/books/item/198-inkliuzyvni-opovidannia-terra-inkliuziia, де я є як співавтор.
З січня 2020 року працюю в «Кінохроніці» адміністратором, піар-менеджером.
Креативна, самоіронічна, з почуттям гумору, відповідальна, комунікабельна, легка на підйом, уважна до деталей. Люблю займатися цікавими речами та створювати те, що можна назвати «вічне» і працювати над ним.
Давайте спробуємо працювати разом!

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: