Резюме від 26 листопада 2022

Антоніна

Культуролог, автор статей

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

НПУ ім.Драгоманова

Філософський факультет. Культурологія. Теорія і історія культури., Київ
Вища, з 2010 по 2015 (4 роки 9 місяців)

У 2015 році закінчила університет отримавши ступінь магістра культурології за спеціаліазією теорія і історія культури. За час навчання неодноразово брала участь у наукових конференціях, отримавши відзнаку у вигляді диплому "За найкращу доповідь на науковій конференції" і публікацію в науковому часописі.
Захистила диплом з теми: "Проблематизація субьекту крізь призму фотографії" застосувавши методологію структурного психоаналізу Жака Лакана до феномену фотографії.
В рамках університетської практики викладала у школі уроки з курсу "Історія образотворчого мистецтва", в університеті читала лекції курсу "Історія східної культури", в Національному художньму музеї України, проводила екскурсію з теми "Імпресіонізм в Україні"

Знання і навички

MS Office Пользователь ПК Windows Администрирование Работа с моделями Работа з імпульсним світлом Работа за постійним та кіносвітлом Робота з відео та монтаж

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Понад десять років займаюсь художньою фотографією. Маю декілька проектів у колаборації з психоаналітиком, що присвячені темі образу жінки в художній літературі, зокрема Шекспірівської "Офелії" та "Хлої" Бориса Віана, що супроводжувалися подальшим переосмисленям, як результат народженям текстів :

https://syg.ma/@ieliena-gruzdieva/tsvietushchaia-nimfieia
https://syg.ma/@ieliena-gruzdieva/proiavlieniie-likov-ofielii

Лінк на моє портфоліо: https://simonovantonina.tumblr.com/

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: