Резюме від 10 січня 2021 PRO

Галина

Домработница

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто проживання:
Рокитне (Рівненська обл.)
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Консультант

з 02.2015 по 03.2016 (1 рік 1 місяць)
" 7 Кілометр", Ракитное (Продаж побутової хімії, та косметичних засобів)

Працюючи консультантом, в мої обов'язки входило : надавати людям інформацію про товар, його призначення, повідомляти про можливі знижки на товари, надавати поради щодо покупок , швидко знаходити необхідні засоби по бажанню покупців. Досягнення : це звичайно нові знання для себе, постійне спілкування з людьми, особисто приємно, коли корисний людям, і що тебе поважають та цінують

Освіта

Дубенський коледж Культури і Мистецтв РДГУ

Бібліотечна справа : Бібліотекар-бібліограф, Дубно
Середня спеціальна, з 2011 по 2013 (1 рік 9 місяців)

Вивчення Бібліотечної справи на денному стаціонарі. Досить не легко, адже окрім предметів що стосуватися професійної діяльності, було безліч інших, не менш цікавих предметів)) Будучи студентами, ми вивчали як правильно працювати із читачами, як задовільняти бажання читача, та вміло охарактеризовувати книгу, як працювати із книжковим фондом бібліотеки, організовувати різноманітні тематичні виставки і не тільки. Тож це досить цікаво!

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Личные качества :порядочность, ответственность, люблю чистоту в доме, прислушиваюсь к советам, и уважаю людей за искренность, доверие и простоту. Канешно, как и у большинства людей у меня есть увлечения, я люблю почитать, и послушать музику , люблю красоту в живописных картинах, и в канешно жизнь, её тоже нужно уметь ценить и всегда любить)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: