Резюме від 7 листопада 2023 PRO

Юлія

Адміністратор, менеджер, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто:
Гребінка

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник директора

з 08.2021 по 01.2023 (1 рік 5 місяців)
Фокстрот, Київ (Роздрібна торгівля)

В мої обов’язки входило - підбір нового персоналу, їх адаптація і навчання. Робота з персоналом магазину (штат 15-20 осіб). Робота з товаром , перевірка викладки товару, актуальності цін, чистоти в залі. Проведення зборів з персоналом, постановка цілей і задач для продавців і касирів. Виконання плану продажів, додаткових мотивацій. Виконувала звітність магазину, проводила моніторинг конкурентів. Також в мої обов’язки входило приймання товару, перевірка Інтернет замовлень, відправка товару на інші магазини, актуальність доставок.

Продавець-консультант

з 06.2020 по 07.2021 (1 рік 1 місяць)
Група компаній Фокстрот ООО ТОВ «САВ Дистрибьюшен», Киев (Продаж непродовольчих товарів)

В мої обов‘язки входила консультація покупців . Підтримка порядку в своєму відділі . Слідкувати за викладкою товару . Проходити адаптацію з новими продавцями-консультантами , домагати при роботі з програмами магазину. Виконувала адміністративну роботу ( робити звіти магазина , результативність продавців-консультантів , відкриття та закриття магазину )
Виконувала роботу наставника .
Pобота з системою Riteile та ЛК

Представник бренду IQOS

з 06.2019 по 03.2020 (9 місяців)
PMU IQOS, Полтава (Інноваційна технологія для нагрівання тютюну IQOS)

В мої обов’язки входило – робота з гарячої базою, виконання щомісячного плану продаж, проведення групових та індивідуальних презентацій, підтримка клієнтів на моменті адаптації переходу та консультація клієнтів які користуються пристроєм IQOS , організація виїзних зустрічей , введення анкети по кожному клієнту (з моменту подання заявки і до моменту адаптації).
Набуті професійні навички:
За час роботи представником бренду IQOS отримала навички в сфері продаж ; знаходити підхід до різних клієнтів , боротися з запереченнями та виявляти істинні їх мотиви ; робота в команді ; вміння вирішувати складні задачі .

Продавець-касир

з 09.2017 по 12.2017 (3 місяці)
Компанія ACTORS, Полтава (магазин шкіри та хутра)

В мої обов’язки входило: Робота з програмою 1С ; відправлення і отримання товару(робота з Новою Почтою); підримка порядку в магазині , на вітринах, розрахунок клієнтів на касі (робота з терміналом).
Набуті професійні навички:
За час навчання набула навичок: самостійно приймати рішення у складних ситуаціях , вільного володіння ПК, роботу з документацією . Виробила в собі такі якості як, стресосійкість, вічливість і вміння знаходити підхід до клієнтів.

Освіта

Полтавський університет економіки і торгівлі

Правознавство, Полтава
Вища, з 2015 по 2020 (4 роки 6 місяців)

Навчалась в університеті ПУЕТ , спеціальність правознавство. Закінчила в березні 2020 року. Під час навчання проходила практику по своїй спеціальності. Досвід практичної роботи:
Управлінні Соціального Захисту Населення (01.06.2018 – 01.08.2018рр.) посада : Стажер. Обов’язки : робота в приймальні громадян , допомага при складанні документації для отримання субсидії , роз’яснення громадянам Постанову КМУ «Про житлову субсидію» .,
Головне Упраління Державної фіскальнох служби у Полтаській області (08.01.2019- 18.02.2019рр.) Посада: стажер . Обов’язки : помічник Заступника начальника відділу супроводження судових спорів за плановими перевірками юридичного управління Тур Наталії Іванівни. Приймала участь в студентському житті та в організації .

Додаткова освіта та сертифікати

Тренінг Олега Котанкіна «Школа Продаж»

2020 рік

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office MS Access

Знання мов

Англійська — середній


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: