Резюме від 18 квітня 2024

Cтаніслав

Головний інженер, нач. дільниці, виконроб, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
58 років
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Полт.ІСІ

ПЦБ, Полтава
Вища, з 1986 по 1991 (4 роки 8 місяців)

Додаткова інформація

Резюме
Крижанівський Станіслав Володимирович
Мета

Особисті дані
Дата народження: 27.07.1965 р.

Вік:58 років.

Адреса: м.Полтава

Тел: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта
Вересень1980-Травень 1984, Ржищівський Будівельний Технікум в Київській обл.

Спеціальність-С/г та Цивільне Будівництво

Вересень 1986-Червень 1991 , Полтавський Інженерно-будівельний Інститут , факультет Промислове та Цивільне Будівництво.
Досвід роботи
1991-1995 р. БМУ-2 трест "Полтаванафтогазбуд", посада-майстер будівельної дільниці. Будівництво 3-х під'Їздного 9-ти поверхового будинку по вул.Ветеринарна, загальноосвітньоі школи в с.Розсошенці.Організація та ведення контролю за загально будівельними,опоряджувальними роботами , які велися силами БМУ-2 , та контроль і координація робіт субпідрядних організацій( опалення,сантехніка , опоряджування , зовнішні мережі).

1995-2007 р. ПП"БіКапБуд" м.Москва.Посада-старший виконавець робіт.Напрямок спеціалізації - будівництво приватних будинків ( котеджів) від початку та"під ключ".

2007-2009 р. "СУСТР-19" , Полтава. Посада - старший виконавець робіт. Опорядження ,влаштування внутрішніх та зовнішніх мереж( теплотраси , водогони, водовідведення).Контроль та координація робіт організації як генпідрядника та субпідрядників на добудові , опорядженні та вводі в експлуатацію ТЦ "Паровоз" по вул.Маршала Конєва, автосалону "АІС" по вул.Серьогіна 1.

2009-2012 р. ПП"Ладабудсервіс" посада-виконроб , головний інженер проекту. Напрямок-будівництво будинків котеджного типу по Канадській технології Maitec (каркасно-щитове будівництво).Виробництво комплектуючих базується на ТОВ "Зоря" в м.Кобеляки.Виконання та контроль роботи від початку та "під ключ".За час роботи - будинки в м.Київ-1 шт , Бородянка-1шт, с.Світлогірське Кобеляцького р-ну-1 шт, Полтава-1 шт, Миргород , санаторій МВС-1шт, Львів-1 шт, Луганськ-1 шт, Перевальськ, Луганської обл-5 шт

2012р-2018 р. ПП " Рітм 8" посада-головний інженер. Напрямок- влаштування зовнішніх та внутрішніх мереж водопостачання , водовідведення , теплопостачання, виконання робіт по опорядженню будівель.Побудовано чотири будинки для відпочинку , літнє кафе, будівлі малих архітектурних форм на базі відпочинку "Мис доброї надії " в с.Петрівка,супутні роботи.

2018р -2022 р.ТОВ «Агробуд і К».Посада-головний інженер.Напрямок-опорядження будівель,влаштування мереж опалення , водогону, водовідведення.Об”єкти:ремонт спортзалів в НВК с.Тахтаулово,с.Чорноглазівка, влаштування утеплення фасаду НВК в с.Полузір”я, реконструкція нежитлової будівлі гаража під центр безпеки в с.Оболонь Семенівського р-ну. Встановлення зупинок громадського транспорту в м.Полтава(металево скляні з моніторами) 2022 р-2024 р ,виконроб,ТОВ "Монтажтрансгаз"
Знання мов
Українська, Російська -вільно
Професійні навички і знання
Користувач MS Offise ( Word, Excel)

Посвідчення водія кат. В , власний легковий автомобіль

Сертифікат ІТН СС-1
Особисті якості
Відповідальний , чесний , порядний , без шкідливих звичок.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: