Резюме від 6 лютого 2021

Наталія

Керівник лабораторії, хімік-аналітик

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник служби контролю якості

з 11.2018 по 02.2020 (1 рік 3 місяці)
ПрАТ "Вінницький молочний завод «Рошен»", Вінниця (Харчова промисловість)

-Управління персоналом служби контролю якості
-Організація процесу контролю якості вхідної сировини, допоміжних матеріалів, напівфабрикатів, готової продукції
-Розробка, впровадження та актуалізація документації по контролю якості і харчової безпеки сировини, допоміжних матеріалів, напівфабрикатів, готової продукції
-Керівництво роботою з розробки і впровадження нових методів лабораторного контролю, а також удосконалювання існуючих методів
-Участь в іспитах нових видів готової продукції та напівфабрикатів, а також узгодженнях технічної документації на цю продукцію з метою забезпечення умов для ефективного контролю її якості.
-Проведення аналізу якості вхідної сировини з метою підвищення якості готової продукції
-Участь у проведенні внутрішніх та зовнішніх аудитів
-Участь у вирішені спірних питань щодо якості сировини, напівфабрикатів та готової продукції
-Ведення обліку, зберігання та використання прекурсорів
-Планування і контроль бюджету служби контролю якості
-Контроль за станом лабораторного устаткування і робочих місць співробітників лабораторії, їх відповідністю вимогам охорони праці і безпеки

Хімік-аналітик

з 01.2017 по 11.2018 (1 рік 10 місяців)
ПрАТ ВМЗ «Рошен», Вінниця (Харчова промисловість)

-Розробка та впровадження нових фізико-хімічних методів досліджень, стандартних операційних процедур на методи контролю
-Проведення досліджень нових видів готової продукції та напівфабрикатів
-Розробка програм навчання та проведення атестації лаборантів хімічного аналізу
-Забезпечення робочого місця, де виконуються аналізи з визначення фізико-хімічних показників якості сировини, напівфабрикатів та готової продукції, матеріалами
-Опрацьовування комерційних пропозицій по придбанню витратних матеріалів, реактивів та обладнання
-Приймання та ведення обліку хімічних реактивів (в тому числі прекурсорів), лабораторного посуду та обладнання, відповідальність за їх зберігання
-Управління бухгалтерською документацією (видатковими накладними, актами виконаних робіт, специфікаціями, рахунками) на придбані витратні матеріали, реактиви та обладнання, що обслуговується.
-Управління договорами на придбання/обслуговування обладнання та матеріалів
-Контроль технічного стану обладнання під час роботи на ньому лаборантів.

Лаборант хімічного аналізу

з 06.2014 по 01.2017 (2 роки 7 місяців)
ПрАТ ВМЗ «Рошен», Вінниця (Харчова промисловість)

-вхідний контроль немолочної сировини
-контроль та підтвердження якості напівфабрикатів
-контроль технологічного процесу
-контроль та підтвердження якості готової продукції
-підготовка звітів по технохімічному контролю виробництва та ведення відповідної документації

Асистент

з 09.2003 по 10.2010 (7 років 1 місяць)
ВДПУ ім.М.Коцюбинського, Вінниця (Освіта, наука)

- проведення лабораторних занять з дисциплін «Загальна та неорганічна хімія», «Аналітична хімія», «Методика розв'язування задач»
- проведення хіміко-екологічної, технологічної та педагогічної практик
- дослідна робота
- підготовка наукових статей та методичних розробок

Освіта

Вінницький державний педагогічний університет ім. М.М. Коцюбинського

Педагогіка і методика середньої освіти. Хімія і біологія, Вінниця
Вища, з 1998 по 2003 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Підвищення кваліфікації:
2010 – стажування на кафедрі біологічної та загальної хімії Вінницького національного медичного університету.
2010 - 2014 – аспірантура (без відриву від виробництва) Інституту колоїдної хімії та хімії води ім. А.В. Думанського НАН України за спеціальністю «Екологія». Проведення мікробіологічних досліджень
20-21 вересня 2017, м. Київ – Перший практичний форум для лабораторій «Лабораторія: інновації та прикладні рішення»
11-12 квітня 2018 м. Київ – Семінар «Сучасне законодавство та вимоги до організації роботи харчової лабораторії», «Маркування та пакування харчових продуктів. Нові закони та стандарти»

Знання та навички:
Дослідницька діяльність
Індивідуальна освіта
Водійське посвідчення категорії В
Користувач ПК: Word, Excel, Internet.

Особисті якості:
Відповідальність, дисциплінованість, вміння аналізувати та логічно мислити, здатність до навчання та підвищення професійних якостей, комунікабельність, стресостійкість, вміння працювати в колективі, доброзичливість, почуття гумору.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: