Резюме від 9 березня 2024 PRO

Nosenko

Фінансовий директор

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто проживання:
Черкаси
Готовий працювати:
Дистанційно, Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Підприємець

з 01.2016 по нині (8 років 4 місяці)
ФОП, Черкаси (фінансовий, управлінський та юридичний консалтинг)

Освіта

Черкаський інженерно-технологічний інститут

Фінанси, Черкаси
Вища, з 1997 по 2001 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Міжнародний інститут бізнесу.м.Київ Корпоративне навчання

2018

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Outlook CRM M.E.Doc Знання офісних програм The Bat! ABBYY FineReader ABBYY

Додаткова інформація

Практичні знання принципів організації та методів організації фінансової роботи на підприємстві. Досвід проведення та знання принципів фінансового пофакторного аналізу підприємств (розрахунок ліквідності, кредитоспроможності,тощо). Управління капіталом. Побудова прогнозних моделей розвитку підприємства, розробка планів фінансово-господарської діяльності. Написання бізнес-планів. Робота з фінансовою звітністю підприємств. Робота з бізнесом від побудови стратегічного плану розвитку до фінансового плану на кожен місяць. Складання звітів CASH Flow, управлінського балансу. Організація бухгалтерського та управлінського обліку.

Досвід роботи в нехарчовому рітейлі в сегментах B2B, B2C, B2G и B2P. Знання прийомів маркетингу. Навички з аналізу ринків. Вивчав типові сценарії поведінки клієнта при побудові каналів продажу.

Знання принципів бухгалтерського обліку підприємств та банків. Робота з податками (оптимізація, ПДВ) та досвід підготовки податкової звітності. Зменшення витрат пов’язаних з неефективним використанням ТМЦ.

Досвід роботи з банками з отримання кредитів, розміщення депозитів, управління рахунками. Знання фінансових формул, що описують зміну цінності грошей в часі, складних відсотків, тощо.

Знання та досвід застосування цивільного, господарського, податкового та фінансового законодавства. Досвід претензійно-судової роботи. Досвід в питаннях банкрутства. Знання та практичні навички з земельного законодавства. Законодавства, що регулює інтелектуальну власність. Робота з майновими правами, паями, цінними паперами.

Досвід організації договірної роботи та внутрішнього документообігу з використанням кваліфікованого електронного підпису. Впевнений користувач офісних програм(Word, Excel, Outlook, The Bat, ABBYY Fine Reader, M.E.Doc, 1С, CRM.

Досвід в підборі персоналу. Досвід керівництва колективом. Вивчав принципи сумісності людей в колективах, підходи делегування повноважень від керівника до виконавців.

Досвід роботи в системі PROZORRO (підготовка тендерної документації, продаж майна).

Досвід впровадження стандарту ISO 9001 в управлінні якістю.

Схожі кандидати

Фінансовий директор
Івано-Франківськ, Дистанційно

FBP, Deputy CFO, Group Financial Controller, Finance Manager
Інші країни, Дистанційно

Фінансовий директор (МСФЗ та управлінський облік)
Дніпро, Київ , ще 8 міст

Директор КУА (номінальний, реальний)
Дніпро, Івано-Франківськ , ще 7 міст

Финансовый менеджер, директор
40000 грн, Ужгород, Берегове , ще 3 міста

CFO
Київ, Луцьк , ще 4 міста

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: