Резюме від 27 червня 2022

Наталія

Економіст з оргазації праці і кадрів, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
58 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація



РЕЗЮМЕ
Одненко Наталія Порфиріївна

Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), e-mail [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Досвід роботи:
1995р. підприємство «Шебелинкагазпром», АТ «Укргазпром»
економіст II категорії, старший інженер планово-економічного відділу
структура оплати праці, показники використання робочого часу штатних працівників, аналіз структури заробітної плати окремих категорій працівників, показників з праці за формами Державних статистичних органів, виконання встановлених форм статистичної звітності з праці.
1996- 1999р. підприємство «Шебелинкагазпром», АТ «Укргазпром»
Начальник планово-економічного відділу
Планування фінансово-економічних показників щодо виробничої діяльності дочірнього підприємства з видобування, транспортування природного газу а також – переробки вуглеводних фракцій від видобування нафти та газового конденсату, звітність статистична, аналітична інформація для головного об’єднання, координація питань щодо планування непрофільної діяльності підприємства (жек, ремонтно-експлуатаційна служба, тепличне господарство, підсобне сільськогосподарське виробництво).
1999р.-2002р. ДК «Укртрансгаз» ГУ «Головпобутгаз» 2002р.-2010р. Управління «Укравтогаз» ДК «Укртрансгаз»
Начальник відділу організації праці та заробітної плати
Планування витрат на оплату праці, статистична звітність з праці.
Координація питань щодо розробки положень про структурні підрозділи та посадових інстркуцій працівників, штатних розписів.
Система матеріального заохочення працівників, розрахунок показників використання коштів на оплату праці в фінансовому плані підриємства.
Підготовка організаційно-розпорядчої документації щодо виплати заробітної плати, соціальних пільг та інших заохочувальних виплат згідно структури заробітної плати підприємства.
Розроблення пропозицій до проекту колективного договору Компанії.
2010р. – теперешній час філія «Агрогаз» АТ «Укртрансгаз» - начальник відділу організації праці і кадрів
Уосконалення організаційної структури філії.
Система грейдової оплати праці працівників, розрахунок показників фінансового плану (місяць, квартал, рік ) в системі SAP Товариства в частині оплати праці та інших виплат, що не входять в ФОП. За необхідністю - здійсненя відповідних коригувань планів.
Підготовка положень та іншої документації щодо преміювання працівників за виконання встановлених показників фінансово-господарської діяльності підрозділів.

Додаткова інформація:
Знання ПК (WORD, EXEL, SAP – PHR, PR3 )

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: