Резюме від 2 травня 2024 PRO

Валентин

Керуючий магазином, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник керуючого

з 08.2021 по 08.2022 (1 рік)
Велмарт, Київ (Роздрібна торгівля)

-організація ефективної роботи магазину
-контроль фінансових і комерційних показників
-контроль роботи всіх структурних підрозділів, виробництв та цехів
-бюджетування доходів та витрат
-контроль маркетингових заходів
-контроль роботи внутрішньої логістики
-контроль технічного стану магазину, використання ресурсів
-навчання та розвиток персоналу
-робота з товаром та асортиментом
-робота з виробництвами
-формування звітності для керівництва мережі
-контроль дотримання корпоративних стандартів в обслуговуванні, викладці товару
-ведення касової документації
-взаємодія з контролюючими та перевіряючими органами
-контроль замовлень та їх доцільність
-контроль збереження товару, товарних залишків, рух по товару

Директор

з 05.2020 по 08.2021 (1 рік 3 місяці)
Пивотека, Київ (Роздрібна торгівля)

Пошук приміщень під магазини. Створення план-схеми майбутніх магазинів. Контроль ремонтних робіт, контроль монтування пивного обладнання, повноцінний запуск магазинів. Відкриття магазинів. Контроль відкриття\ закриття магазинів, замовлення товару, корегування асортименту, контроль термінів зберігання, контроль правильного товарного сусідства, контроль санітарного стану торгової точки. Вирішення господарчих та адміністративних питань. Контроль переобліків на магазинах. Контроль якості обслуговування та дотримання стандартів сервісу. Навчання, підтримка та мотивація персоналу для досягнення максимальної ефективності в роботі. Нарахування заробітної плати персоналу, і її преміальної частини. Ведення графіку роботи продавців. Коректне ведення звітності магазинів, та аналіз комерційних і економічних показників. Вирішення робочих питань з контролюючими органами. Розробляв та втілював маркетингові активності компанії.

Керуючий магазинів

з 02.2017 по 03.2020 (3 роки 1 місяць)
Пивная Лавка, Київ (Роздрібна торгівля)

Організація безперебійного робочого процесу підконтрольних 4 магазинів : контроль відкриття\ закриття тт., замовлення товару, ротація товару, корегування асортименту, контроль термінів зберігання, контроль правильного товарного сусідства, контроль санітарного стану торгової точки. Вирішення господарчих та адміністративних питань. Контроль переобліків на магазинах. Контроль якості обслуговування та дотримання корпоративних стандартів сервісу. Навчання, підтримка та мотивація персоналу для досягнення максимальної ефективності в роботі. Участь в коригуванні заробітної плати продавців, нарахування преміальної частини. Ведення графіку роботи продавців. Коректне ведення звітності магазинів. Вирішення конфліктних питань з контролюючими органами. Приймав активну участь в розробці маркетингових активностей компанії. Проводив промо активності, замовляв рекламну продукцію і контролював роботу промоутерів на всю сітку магазинів. Пропонував інновації для кращої роботи та удосконалення роботи компанії, деякі були взяті до уваги, та успішно втілені в життя.

Маю вдалий досвід відкриття магазину з нуля. За період роботи керуючим паралельно з основною роботою, пропонував приміщення для розширення мережі і самостійно відкрив 3 магазини. Починаючи від коригування ремонтних робіт, замовлення реклами, торгівельного обладнання, відбіру персоналу і закінчуючи повним запуском роботи магазину . На даний момент відкриті магазини успішно працюють приносячи прибуток компанії. Також був наставником для працюючих новачків-керуючих, успішно провів стажування для 5 нових працівників адміністративного складу мережі.

Провідний Інженер

з 06.2012 по 02.2017 (4 роки 8 місяців)
Києво-Печерська Лавра, Київ (Музейна діяльність)

-розміщення обладнання в будівлях відповідно до правил і норм виробничої санітарії і протипожежного захисту, контроль справності обладнання;
-організація ремонту приміщення, контроль якості виконуваних робіт;
-інвентаризації матеріального забезпечення підрозділів, контроль за їх безпеку і своєчасний ремонт;
-контроль співробітників відділу управління, планування відпусток і щоденних робочих годин, табелювання працівників;
-організація та участь в об'єктово-суб'єктових навчаннях та тренувань у сфері цивільного захисту населення при надзвичайних ситуаціях на підприємстві;
-участь у річний інвентаризації: створення інвентаризаційних комісій, перевірка основних засобів, підготовка актів списання;
-заходи з охорони здоров'я і безпеки праці;
-на час щорічної відпустки керівника, виконував обов'язки заступника начальника сектору;
-співпраця з Управлінням Державної Охорони для зустрічі та розробки маршруту слідування перших осіб держави та високоповажних осіб, посадовців інших держав і міжнародних організацій.

Освіта

НДУ ім. Миколі Гоголя

Історичний факультет, спеціальність історія та право, Ніжин
Вища, з 2015 по 2017 (1 рік 8 місяців)

КУТЕП

Юридичний факультет, спеціальність судово-правова, Київ
Вища, з 2003 по 2008 (4 роки 8 місяців)

Знання і навички

MS Office Google Docs Google POS

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Додаткові навички : Водій, є власне сучасне авто.
Якості \інтереси : Пунктуальний, уважний до деталей, відповідальний, швидко та спокійно оцінюю та реагую на нестандартні ситуації. Вмію працювати в зжаті терміни. Самостійний. Комунікабельний, легко адаптуюсь до нового колективу.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: