Резюме від 29 квітня 2024

Николай

Інженер з буріння, капітального ремонту свердловин, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
58 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

контактний тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Робота, яку я виконував і можу виконувати.
-Робота по реалізації інвестиційного закордонного проекту відповідно до концесійної угоди на проведення нафтової розвідки та експлуатації між Арабською Республікою Єгипет і ДП «ЗАКОРДОННАФТОГАЗ» НАК «Нафтогаз України». Робота по підготовці договорів, кошторисів для заключення з підрядниками на виконання робіт по будівництву та дослідженню свердловин. Аналіз об’ємів і кошторисів виконаних робіт по будівництву свердловини. Робота з англомовною документацією.
-Розробка та підготовка документації для подання комерційних пропозицій на участь у тендерах електронної системи публічних закупівель України ProZorro, на будівництво і капітальний ремонт свердловин (розрахунок добових ставок – робочих і простою, тривалості і вартості будівництва і капітального ремонту свердловин) заявлених компанією Укргазвидобування, та тендерах заявлених компаніями ДТЕК, Регал Петролеум, Укрнафтобуріння. Складання планів робіт на будівництво та капітальний ремонт свердловин. Робота з Сервісними компаніями Watherford, Shlumberger, Halibarton і iнш., що надають послуги з кріплення, долотних програм, програм бурових розчинів, ГДС, вибійних двигунів, обладнання для оснастки обсадних колон і інш.
-Розробка техніко-економічних обґрунтувань проектів (розрахунок інтегрованих, дисконтованих грошових потоків, термінів окупності). Роботи по економічному аналізу, оцінка фінансово-економічного стану підприємства (баланс, дебіторська і кредиторська заборгованість, основні засоби, амортизація і інш.).
-Збір, обробка та аналіз геологічних матеріалів для проектування свердловин.
Розробка проектно-кошторисної документації на будівництво свердловин (розробка всіх розділів проекту та кошторису), проекту оцінки впливу на навколишнє середовище при будівництві свердловин. Розрахунок бурильних і обсадних колон та тисків їх опресовки. Розрахунок кількості, типів і параметрів бурових, цементних розчинів і необхідної кількості матеріалів для їх приготування. Розрахунок і побудова профілю свердловин.
-Складання кошторисів з використанням кошторисної програми АВК5.
-Розробка комп’ютерних програм для оптимізації проведення інженерних розрахунків розділів проекту і кошторису, робіт з економічного аналізу.

Досвід роботи.
2018- на даний час – ДП «ЗАКОРДОННАФТОГАЗ»
Посада- головний фахівець відділу реалізації зокордонних інвестиційних проектів
2016-2018р – ТОВ «Енергофінанс»
Посада- керівник проектно-кошторисної групи по бурінню і капітальному ремонту свердловин.
2013-2016р – ТОВ «Бурова техніка»
Посада- провідний інженер проектно-кошторисного відділу по будівництву свердловин.
2011-2013р – НДПІ ПАТ «Укрнафта»
Посада-інженер відділу проектування будівництва свердловин.
2007-2011 – ЗАТ «Нуково-дослідне і конструкторське бюро бурового інструменту» Посада-провідний інженер відділу проектів і кошторисів на буріння.
1988-2007р – ВАТ «Український нафтогазовий інститут»
Посада-головний спеціаліст відділу проектування будівництва свердловин.

Освіта.
1983-1988 – Івано-Франківський інститут нафти і газу (ІФІНГ)
Спеціальність- буріння нафтових і газових свердловин.

Курси.
Бухгалтерські курси. Складання кошторисів з використанням кошторисної програми АВК5.

Знання мов.
Українська, російська – вільно; німецька, англійська – середній (інтермедіате), працюю з технічною англомовною документацією.

Володіння комп’ютером.
Word, Excel, Autocad, 3Ds Max, Matcad, FoxPro, Fotoshop, Складання кошторисів з використанням кошторисної програми АВК5.
Шукаю роботу.
Інженер по бурінню, капітальному ремонту свердловин. Інженер по кошторисах, плануванню і економічному аналізу. Фахівець по роботі з інвестиційними проектами.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: