Резюме від 18 квітня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6089595

Головний спеціаліст по комунікаціям із громадськістю, 9 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

КНИШ ВОЛОДИМИР ВЯЧЕСЛАВОВИЧ
Тел. моб.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Професійний досвід

2021
Офіс Омбудсмена України. Головний спеціаліст відділу захисту прав підприємців. Інформаційно-аналітичне забезпечення роботи відділу, а також профільного управління.
2020
Державна екологічна інспекція України. Головний спеціаліст відділу зв'язків із громадськістю та роботи зі ЗМІ. Громадська рада, активісти, заповнення сайту, підготовка й редагування публікацій, контакти з представниками ЗМІ.
2018 - 2019
Державна служба морського та річкового транспорту України, провідний консультант сектору взаємодії з громадськістю та роботи зі ЗМІ, Наповнення офіційного вебсайту, адміністрування сторінки адміністрації в FACEBOOK, у робота з Громадською радою при райдержадміністрації, контакти з медіа, брифінги, прес-релізи, іміджеві матеріали, громадські організації, інформаційна безпека, підготовка аналітичних матеріалів.
2011 – 2017
Дніпровська районна в м. Києві державна адміністрація. Головний спеціаліст відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю. Наповнення офіційного вебсайту, адміністрування сторінки адміністрації в FACEBOOK, у робота з Громадською радою при райдержадміністрації, контакти з медіа, брифінги, прес-релізи, іміджеві матеріали, громадські організації, інформаційна безпека, підготовка аналітичних матеріалів.
2006 – 2011
Держкомнаркоконтроль. Головний спеціаліст відділу міжнародних та громадських зв’язків. Сайт, Громадська рада, інформаційна безпека, контакти з медіа, брифінги, прес-релізи, іміджеві матеріали.
1991- 2006
Центральний друкований орган МО України (газета) «Народна армія»
Редактор відділів: новин, інформації, з питань реформування, розвитку та підготовки військ
- Планував і координував роботу відділу;
- Редагував авторські матеріали;
- Проводив аналітику публікацій у пресі та її огляди;
- Писав і готував до публікації інформаційно-аналітичні матеріали з різної тематики (в тому числі, з проблем військово-технічного співробітництва, розвитку оборонно-промислового комплексу України (ОПК), банківської справи, науки і освіти, економічної, інформаційної, екологічної безпеки, міжнародного співробітництва та миротворчих операцій, педагогіки і психології, економіки, соціальні, іміджеві, спортивні, з питань культури тощо);
- Інтерв'ював вищих чиновників різних рівнів, парламентарів, керівництво компаній, банків, підприємств вітчизняного ОПК.
- Брав участь в організації та проведенні круглих столів, брифінгів, прес-конференцій (у тому числі міжнародних) з профільної тематики;
- Підготовка аналітичних публікацій по різних сегментах ринку та за напрямками;
- Моніторинг публікацій в мас-медіа, програм TV-каналів.
Освіта
2006
BUSINESS-LINK, UA, Advanced Management Course for senior officers. Спеціальні стаціонарні курси програми НАТО для підготовки старшого офіцерського складу, що звільняється з лав Збройних Сил України, з метою адаптації та підготовки для роботи на різних посадах в держслужбі та бізнесі (спеціалізація: громадські зв’язки, інформаційна безпека, PR-менеджмент і редакторська справа в медіа).
2003 – 2005
Національна академія оборони України. Факультет «Інформаційно-пропагандистське забезпечення Збройних Сил (магістр соціального управління).»
1986
Інститут журналістської майстерності при Київській організації Спілки журналістів (редакторський факультет).
1982
Львівське вище військово-політичне училище. Факультет журналістики.
ПК: Office вільно (з більшістю прикладних програм). Інтернет, електронна пошта.
Мова: українська – рідна, російська – вільно, англійська (середній рівень).

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати