Резюме від 6 жовтня 2023 PRO

Анна

Керівник департаменту продажів, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Буча
Готовий працювати:
Буча, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Т.в.о. директора

з 08.2019 по 11.2022 (3 роки 3 місяці)
ТОВ «АВС ТРЕЙД ГРУП», Київ (Легка промисловість)

Пошук постачальників ( укладання угод, обговорення індивідуальних умов співпраці), формування асортименту продукції згідно нових тенденцій та попиту, формування ціноутворення, аналіз ринку збуту ( ціни, асортимент, нові дизайни та структури) ведення перемов з корпоративними клієнтами, , систематизація бази існуючих клієнтів, модернізація роботи співробітників ( менеджери, склад) оптимізація логістики, складання плану навчання нових співробітників, розподіл та налагодження роботи з базами даних. Складання плану з продажів, контроль за виконанням плану та збільшенні об'ємів реалізації товарів. Розробка системи мотивацій менеджерів. Розробка та введення системи складського звіт, формування загальної системи звітності відділу продажу. Контроль залишків складу, прогноз закупівлі. Ведення документообігу. Розробка стратегії та просування товару в інтернет продажах, контроль наповнення інтернет магазину.

Менеджер

з 01.2016 по 08.2019 (3 роки 7 місяців)
ТОВ Промдетальсервіс, Київ (Легка промисловість)

Формування асортименту та ціні, аналіз ринка продукції, ведення перемовин з існуючими клієнтами, пошук нових, модернізація роботи відділу, навчання нових співробітників, систематизація інформації (залишки, база клієнтів, постачальники). Створення нової стратегії розвитку.

Головний спеціаліст комерційного відділу

з 06.2015 по 11.2015 (5 місяців)
ТОВ "ТД Альтаір", Київ (Легка промисловість)

Аналіз цін на ринку збуту, формування пропозицій по розпродажу та корпоративним знижкам. Ведення перемов з VIP-клієнтами для збільшення асортименту та збільшення об'єму закупівлі, розробка індивідуальних пропозицій (ціна, дизайн, структура тканини) Аналіз та формування асортименту виробництва, складання планів виробництва в залежності від попиту.
Вирішенні конфліктних ситуацій. Розподілення ресурсу тканини згідно потреб. Формування та створення структури єдиної клієнтської бази для менеджерів та філіалів.
Розробка системи мотивації менеджерів.

Менеджер з продажу тканин

з 04.2010 по 06.2015 (5 років 2 місяці)
ТОВ "ТД Альтаір", Київ (Легка промисловість)

Робота з базами даних, ведення клієнтської бази та розширення її, продажі В2В, оформлення замовлень ( асортимент, підбір необхідних тканин, введення договорів, підготовлення рахунку, виклик перевізника оформлення всіх необхідних документів, планування продажів та необхідного асортименту.

Продавець- консультант відділу одягу та взуття

з 06.2009 по 09.2009 (3 місяці)
магазин Антошка, Київ (Легка промисловість)

Продавець консультант у відділі одягу ( приймання товару, викладка згідно стандартів та вимог, допомога клієнтам з вибором товару)

Помічник менеджера

з 11.2007 по 01.2009 (1 рік 2 місяці)
ТОВ ДП "Фесто", Київ (Освіта, наука)

робота с базою даних , спілкування з клієнтами по телефону та в період семінарів, відповіді на телефонні дзвінки, відправка комерційних пропозиції.

Консультант

з 10.2007 по 11.2007 (1 місяць)
ElNature, Київ (Роздрібна торгівля)

Освіта

Київський національний університет технології та дизайну

Факультет: Технологія легкої промисловості. Спеціальність: Прядіння натуральних та хімічних волокон, Київ
Вища, з 2005 по 2010 (5 років)

Диплом магістра. Кваліфікація інженер дослідник , середній бал 4,8; учасник наукових конференцій. Виробнича практика ВАТ"Демітекс" 2008г.
Науково-дослідницька практика Київський національний університет технології и дизайну. 2010г.

Додаткова освіта та сертифікати

курси батику в КНУТД

2009, 3 месяца

Baltijos Tarptautinė Mokykla

2023, 40 академічних годин
Сертифікат

Школа корпоративних продажів Василевського Ігоря. "Учебный курс "Консультативные продажи"

26-27 февраля 2011 г.

Київські державні курси англійської мови "Interlingua"

2006-2007

Знання і навички

MS Office Робота з оргтехнікою Робота з факсом Робота зі сканером Робота з принтером Робота з ксероксом Веб-браузери Пунктуальність Уміння аналізувати Планування продажу Побудова відділу продажу Продаж B2B Користувач 1С

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній
  • Литовська — початковий

Додаткова інформація

Ціную власний час та час оточуючих, пунктуальна, комунікабельна, відкрита до нових знань та можливостей, вільний час приділяю сім'ї та близьким, полюбляю проводити вільний час як активно на природі так і читаючи книжку. Не можу пройти осторонь якщо змозі допомогти.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: