Резюме від 10 липня 2023

Михайло

Інженер-проєктувальник, конструктор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
69 років
Місто проживання:
Чернівці
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер-проєктувальник, конструктор

з 10.2021 по 04.2023 (1 рік 6 місяців)
Завод з виробництва олії, Дистанційно (Харчова промисловість)

Розробка креслень апаратів для екстракції та рафінації рослинної олії. Екстрактори, тостери, дистилятори 1, 2 та 3 ступені, ежектори, сепаратори, абсорбери, коагулятори, нейтралізатори, вакуум-сушильний апарат, апарати для відбілювання, апарати для вінтеризації, апарати для дезодорації, конденсатори, підігрівачі, ємності, обладнання котелень.Очищення повітря від розчинника без мінеральної олії. Висотне компонування обладнання. Схема автоматизації технологічних процесів. Розрахунки на міцність, тепломасообмiнні, гідравлічні та аеродинамічні розрахунки обладнання.

Провідний інженер-конструктор

з 04.1977 по 08.2022 (45 років 4 місяці)
ТОВ"Машзавод", Чернівці (Машинобудування)

Розробка креслень теплообмінників, деаераторів, сепараторів, абсорберів, фільтрів, десорберів, ємностей, блоків та установок для газової, нафтової, енергетичної, хімічної та холодильної промисловості. Розрахунки на міцність, тепломасообмiнні, гідравлічні та аеродинамічні розрахунки обладнання. Схема автоматизації технологічних процесів.

Освіта

Новочеркаський політехнічний інститут

Енергетичний, "Теплові електричні станції", Новочеркаськ
Вища, з 1971 по 1976 (5 років)

Диплом з відзнакою, присвоєно кваліфікацію інженера-теплоенергетика

Додаткова освіта та сертифікати

Тепломасообмін рідин, парів та газів рослинної олії, гексану, води та повітря.

2021-2023

Проектування та конструювання теплових насосів, креслення.

2021,6 мiсяцiв

Знання і навички

Adobe Acrobat Reader AutoCAD MS Word Розробка креслень апаратів виходячи з технічного завдання Розробка схем автоматизації технологічних процесів. Перелік обладнання до схем автоматизації. Розробка принципових схем котелень. Компонувальні креслення обладнання котельні. Розробка схем опалення, вентиляції та кондиціювання. Проектування та конструювання теплових насосів, креслення. Дивіться розділ "Додаткова інформація" Тепломасообмiнні, гідравлічні та аеродинамiчнi розрахунки апар. Розрахунки апаратiв на міцність.

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Проектування на віддаленні у Чернівцях. Виїзд у відрядження на місце монтажу для розробки компонувальних креслень обладнання, шефмонтажу та пусконалагодження.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: