Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Андрій

Керівник підприємства, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор( власник)

з 11.2021 по нині (2 роки 6 місяців)
Туристичні агенція " Треба їхати", Київ (Туризм)

при зарубіжному представникові

з 05.2014 по 08.2021 (7 років 3 місяці)
ТПП, Київ (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Налагодження відносин, пошук бізнес партнерів, проведення переговорів с директорами та власниками компаній, виведення українських компаній і товарів на ринок Близького Сходу , вирішення питань з логістикою товару. Організація та проведення міжнародних бізнес- форумів.

Власник

з 08.2010 по 07.2014 (3 роки 11 місяців)
ФОП, Вінниця (Роздрібна торгівля)

Комерційний директор

з 04.2006 по 06.2009 (3 роки 2 місяці)
ООО "СИТИ СТРОЙ СЕРВИС", Санкт-Петербург (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Розробка концепції та організація відділу продажу ( маркетинг, реклама) з нуля, підбір, навчання та контроль за роботою менеджерів з продажу, проведення переговорів з VIP клієнтами, виконання плану продажу, проведення тендерів на підрядні роботи, контроль заборгованості клієнтів.

Перший заступник генерального директора

з 02.2005 по 03.2006 (1 рік 1 місяць)
ООО " ТРОЙКАЛОГИСТИКЦЕНТР", Москва (Транспорт, логістика)

Відповідав за злагоджену роботу усіх підрозділів компанії; управління фінансовими показниками, зокрема продажами, валовим прибутком, операційними витратами, чистим прибутком; контролював і домагатися своєчасного досягнення цільових показників від керівників відділів.
Підтримував відносини з основними орендарями комплексу. Організував роботу митного посту «Ховрино» на території комплексу. Взаємодіяв для вирішення робочих питань з контролюючими органами

Заступник генерального директора

з 10.2002 по 02.2005 (2 роки 4 місяці)
ООО " МАЗК -СЕРВИС'", Москва (Автобізнес та автосервіс)

Пройшов шлях від менеджера АЗК до заступника директора мережі з 25 комплексів АЗК "EPetrol".Організовував ефективну роботу персоналу, спрямовану на забезпечення високоякісного обслуговування Клієнтів; брав участь у підборі персоналу на АЗК та навчанні співробітників застосуванню стандартів компанії. Відповідав за експлуатацію та відкриття нових АЗК, виконання вимог з охорони праці, техніки безпеки; ведення технічної та облікової документації, контролював дотримання касової дисципліни.
http://www.sovazs.com/showcontest.phtml?id=35 ( це одна з наших МАЗК)

Керуючий філії

з 04.1999 по 09.2002 (3 роки 5 місяців)
ТОВ " Відродження Поділля', Житомир (Сільське господарство, агробізнес)

Управління господарською діяльністю підприємства з банком землі 6000 га. Вибудувати ефективну роботу на всіх етапах роботи с / г підприємства: ремонт с/г техніки та обладнання, обробка земель, внесення добрив, обробка гербіцидами та фунгіцидами, вирощування, збір врожаю, зберігання та продаж с/п. Великий досвід роботи з пайовиками та органами місцевого самоврядування. Взаємодіяв для вирішення робочих питань з контролюючими органами.

Освіта

Горлівский автомобільно-дорожній інститут Донецького національного технічного університета

Інженер - механік, Горлівка
Вища, з 1994 по 1999 (4 роки 8 місяців)

Інженер-механік автомобільного транспорта

Додаткова освіта та сертифікати

Проходив професійні курси, тренінги та був учасником конференцій з продажу, маркетингу та менеджменту

2003-2009рр.

Був учасником бізнес- форумів та курсів підвищення кваліфікації при ТПП України.

20015-2020рр.

Закінчив Курси 1 С Бухгалтерія + Головний бухгалтер

2021 рік

Знання і навички

Ведення управлінського обліку Користувач 1С Адміністрування офісу Ведення CRM Управління командою Ведення документації Контроль збереженості ТМЦ Стратегічне планування Управління підприємством Систематизація бізнесу 1С:Підприємство Фінансове планування

Додаткова інформація

Вміння працювати в команді на результат; здатність самостійно приймати нестандартні управлінські рішення; досвід підбору та навчання персоналу; досвід управління великою кількістю людей; вміння делегувати повноваження; вміння налагодити контроль за виконанням доручень та завдань ; досвід ведення переговорів на різних рівнях; впевнений користувач ПК; водійське посвідчення "В,С".
Особисті якості:
Відмінне здоров'я, активна життєва позиція; прагнення досягати високих результатів; розвинуті організаторські та лідерські якості; аналітичні здібності; здатність установлювати контакти; відповідальність;; стратегічне мислення; прагнення до самореалізації і успіху.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: