Резюме від 7 червня 2022 PRO

Станіслав

Начальник планово-економічного відділу

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто проживання:
Вінниця
Готовий працювати:
Вінниця, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник планово-економічного відділу

з 05.2019 по нині (5 років 1 місяць)
НЕСС Продакт, Вінниця (Виготовлення металоконструкцій, електрообладнання, сонячних батарей та будівництво промислових ФЕС)

Планування руху фінансових потоків (Контроль видатків згідно встановленого бюджету, контроль доходів та забезпечення компанії фінансовими ресурсами).

Планування заходів по уникненню фінансових ризиків.

Підготовка та презентація внутрішніх форм звітності (P&L, Cash-Flow, Balance)

Підготовка та презентація квартальної, піврічної та річної фінансової звітності керівництву компанії. Підготовка звітності про рентабельність проектів і виконання планових показників.

Фінансовий контроль суміжних бізнес-процесів (Закупівлі, складський облік, виробництво, продажі). Організація ефективної взаємодії між структурними підрозділами підприємства.

Формування річного, квартального, місячного та оперативного (тижневий) бюджетів. Аналіз план-факту виконання бюджетування.

Контроль ведення бухгалтерського та податкового обліку компанії.

Розробка та оптимізація бізнес-процесів автоматизації фінансової функції підприємства. Регулярний аналіз облікової політики компанії, а також впровадження необхідних змін.

Забезпечення і контроль роботи ERP системи, її супровід і оновлення з метою підвищення ефективності. (IT-Enterprise; 1С 8.3)

Участь в розробці стратегії розвитку підприємства з презентацією бізнес-плану власникам.

Участь в проходженні сертифікації та контроль процесу управління системи якості. Дотримання виконання стандартів та процедур (ISO 9001 : 2015; ISO19011 : 2011)

Детальніше при співбесіді.

Бухгалтер, Головний бухгалтер, провідний економіст, Фахівець з оптимізації та уніфікації фін служби

з 10.2011 по 05.2019 (7 років 7 місяців)
МХП, Ладижин, Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Ведення бухгалтерського, податкового та управлінського обліку на різних за напрямком підприємствах холдингу. (Агро, Промисловість, Адміністрація, Проектна діяльність)

Освіта

НУБіП України

Облік і аудит, Київ
Вища, з 2012 по 2014 (1 рік 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Професійний рівень Excel

2015

Знання і навички

MS Office 1С:Підприємство IT-Підприємство

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Молодий, цілеспрямований та маю залежність від постійного розвитку. Легко знаходжу спільну мову з різними людьми. Працював у жіночому колективі, чоловічому колективі, на виробництві, будівництві, в с/г, в цеху та в центральному офісі, В Ладижині, Києві, Севастополі, Вінниці. Швидко навчаюся, пристосовуюся, легкий на підйом, витривалий, добре аналізую ситуацію.
Готовий робити все і навіть більше, якщо буду знати, що це принесе реальну користь компанії або людині, на яку я працюю. Ну, і звичайно, що моя праця буде гідно оцінена.
Є досвід в веденні бухгалтерського, податкового, управлінського обліку, роботи копірайтером, комерсантом, постачальником, HR-ром та основний досвід - оптимізація бізнес-процесів та управління фін службою. Володію інструментами FTE-аналізу, що завжди допомагає визначити оптимальну потребність в трудових ресурсах відповідно до виробничих потужностей.
Також паралельно освоїв і PR-прийоми, наприклад просування в соцмережах інформації про компанію для підняття її рейтингу.
Професійний користувач 1С, Photoshop, Word, Excel, Google Docs, IT-enterprise
Вмію ефективно організовувати день. Не люблю витрачати час даремно.
Рівень англійської: розумію іноземців, вони розуміють мене.
Біографічне:
Народився і виріс в Ладижині. Проживав в містах: Севастополь, Київ, Вінниця (пмп).
Одружений, маю двох донечок.
Екстрабонуси:
Майстер спорту з Пауерліфтингу..

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: