Резюме від 14 жовтня 2021 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6124617

Адвокат, начальник юридичного відділу, департаменту

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий

з 07.2018 по нині (5 років 10 місяців)
Юриспруденція

Супровід юридичних і фізичних осіб, договірна робота, складання розпорядчих документів, складання процесуальних документів будь-якої складності, представництво у судах всіх інстанцій, підготовка юридичних висновків, участь у переговорах, взаємодія з державними органами, отримання дозвільних документів, кадровий супровід, тощо

Заступник генерального директора з правових питань

з 03.2015 по 11.2018 (3 роки 8 місяців)
ТОВ "ДНІПРОВСЬКА ТРАНСПОРТНА ЛОГІСТИЧНА КОМПАНІЯ", Днепр (Транспорт, логістика)

Правовий аналіз договорів, претензійно-позовна робота, представництво інтересів у суді (господарські суди, адміністративні та суди загальної юрисдикції), надання юридичних консультацій (усні та письмові), супровід виконавчого провадження, взаємодія з контролюючими органами, підготовка локальних нормативно-правових актів, виступи у конференціях та семінарах, участь у нарадах з правових питань, отримання дозвільних документів (ліцензія, сертифікат, атестат), успішне проведення сертифікації та атестації на підприємстві, зовнішньоекономічна діяльність, тощо.

Провідний юрисконсульт відділу з юридичного супроводу ПАТ "ЕВРАЗ-ДМЗ ім. Петровського" та ТОВ "ЄВРАЗТРАНС УКРАЇНА" Дирекції з правових питань та оподаткування""

з 06.2014 по 03.2015 (9 місяців)
ТОВ "ЄВРАЗ УКРАЇНА", Днепр (Послуги для населення та бізнесу)

Правовий аналіз договорів, претензійно-позовна робота, представництво інтересів у суді (господарські суди, адміністративні та суди загальної юрисдикції), надання юридичних консультацій (усні та письмові), супровід виконавчого провадження, взаємодія з контролюючими органами, підготовка локальних нормативно-правових актів, виступи у конференціях та семінарах, участь у нарадах з правових питань, отримання дозвільних документів, зовнішньоекономічна діяльність, тощо.

Начальник відділу юридичного супроводу ТОВ "ЕВРАЗТРАНС УКРАЇНА" Дирекції з правових питань та оподаткування"

з 03.2013 по 06.2014 (1 рік 3 місяці)
ТОВ "ЄВРАЗ УКРАЇНА", Днепр (Послуги для населення та бізнесу)

Правовий аналіз договорів, претензійно-позовна робота, представництво інтересів у суді (господарські суди та суди загальної юрисдикції), надання юридичних консультацій (усні та письмові), супровід виконавчого провадження, взаємодія з контролюючими органами, підготування локальних нормативно-правових актів, виступи у конференціях та семінарах, участь у нарадах з правових питань, отримання дозвільних документів (ліцензія, сертифікат, атестат), успішне проведення сертифікації та атестації на підприємстві, зовнішньоекономічна діяльність (укладання контрактів, участь в іноземних судах, скасування санкцій у в зв'язку із порушенням валютних розрахунків), тощо.

Начальник юридичного відділу

з 07.2011 по 03.2013 (1 рік 8 місяців)
ТОВ "ЄВРАЗТРАНС УКРАЇНА", Днепр (Перевезення, логістика, склад, ЗЕД)

Правовий аналіз договорів, претензійно-позовна робота, представництво інтересів у суді (господарські суди та суди загальної юрисдикції), надання юридичних консультацій (усні та письмові), супровід виконавчого провадження, взаємодія з контролюючими органами, підготовка локальних нормативно-правових актів, виступи у конференціях та семінарах, участь у нарадах з правових питань, отримання дозвільних документів (ліцензія, сертифікат, атестат), успішне проведення сертифікації та атестації на підприємстві, зовнішньоекономічна діяльність (укладання контрактів, участь в іноземних судах, скасування санкцій у в зв'язку із порушенням валютних розрахунків), тощо.

Юрисконсульт

з 11.2008 по 11.2011 (3 роки)
ТОВ "ЄВРАЗТРАНС УКРАЇНА", Днепр (Перевезення, логістика, склад, ЗЕД)

Правовий аналіз договорів, претензійно-позовна робота, представництво інтересів у суді (господарські суди та суди загальної юрисдикції), надання юридичних консультацій (усні та письмові), супровід виконавчого провадження, взаємодія з контролюючими органами, підготовка локальних нормативно-правових актів, виступи у конференціях та семінарах, участь у нарадах з правових питань, отримання дозвільних документів (ліцензія, сертифікат, атестат), успішне проведення сертифікації та атестації на підприємстві, тощо.

Юрисконсульт 2-ї категорії

з 03.2007 по 06.2008 (1 рік 3 місяці)
ВАТ "КРЮКІВСЬКИЙ ВАГОНОБУДІВНИЙ ЗАВОД", Кременчуг (Складне машинобудування)

Правовий аналіз договорів, претензійно-позовна робота, представництво інтересів у суді (господарські суди та суди загальної юрисдикції), надання юридичних консультацій (усні та письмові), супровід виконавчого провадження, взаємодія з контролюючими органами, підготовка локальних нормативно-правових актів, виступи у конференціях та семінарах, участь у нарадах з правових питань, виконання обов'язків начальника відділу тощо.

Юрисконсульт

з 06.2006 по 03.2007 (9 місяців)
ВАТ "КРЮКІВСЬКИЙ ВАГОНОБУДІВНИЙ ЗАВОД", Кременчуг (Складне машинобудування)

Правовий аналіз договорів, претензійна-позовна діяльність, надання юридичних консультацій (усні та письмові), супровід виконавчого провадження, взаємодія з контролюючими органами, підготовка локальних нормативно-правових актів, виступи у конференціях та семінарах, тощо.

Освіта

Университет имени Альфреда Нобеля

Фінанси, Днепр
Вища, з 2006 по 2008 (1 рік 8 місяців)

заочна форма навчання

ДНУ ім. Олеся Гончара

Правознавство, Днепр
Вища, з 2000 по 2005 (4 роки 10 місяців)

денна форма навчання

Додаткова освіта та сертифікати

Рада Европи, курс з успішного звернення до ЕСПЛ

1 місяць

Знання і навички

MS Excel MS Word

Знання мов

Англійська — середній

Рекомендації

інформація при зустрічі

інформація при зустрічі

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

На сьогоднішній день, я є практикуючим адвокатом, здійснюю свою професійну діяльність у формі Адвокатського бюро «Непочатих В.В.». Я - відповідальна, чесна, порядна, витримана, вмію працювати в колективі і концентруватися на найбільш складних і термінових маю досвід роботи на великих промислових підприємствах у Дніпропетровській та Полтавських областях понад 10 років, займаюся проф. адвокатською діяльністю з 2016 року. На разі, маю за мету отримання свідоцтва арбітражного керуючого. Маю досвід супроводу бізнесу в різних галузях права, а також досвід ефективного захисту інтересів клієнта (фізичних і юридичних осіб) в судах та правоохоронних органах. З урахуванням вищевикладеного, готова до здійснення співпраці, яка необхідно Вам та/або Вашій компанії.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: