Резюме від 28 квітня 2024 PRO

Игор

Головний інженер, енергетик

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
59 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний інженер

з 05.2004 по нині (20 років)
ТОВ "Промзернопроект", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

З 1989 року працював головним енергетиком в Кіровоградському ВО "Елеваторзернопром" (4 роки), головним енергетиком і головним інженером хлібозаводу та власником міні-пекарні у м.Чернівці. З 2004 року по червень 2018 року - робота в Державному підприємстві "Проектний інститут" Промзернопроект "(м.Київ) на посадах начальника електротехнічного відділу (6 років), в.о. директора з виконанням обов'язків головного інженера проекту(8 років). З липня 2018р по 2020р - головний інженер проекту ТОВ "Промзернопроект"
За розробленими під моїм керівництвом проектами побудовані елеватори в м. Гнівань Вінницької області, смт. Батьово Закарпатської обл., м.Мена Чернігівської області, виконана реконструкція елеваторів в м.Носівка Чернігівської області, с. Адампіль Хмельницької області та інших.
Працював з транспортним обладнанням і силосами зберігання зерна ПП“Лубнимаш”, ПРАТ КМЗ (м.Карлівка), ТОВ “ВАРІАНТ”(м.Харків), “GSI”,зерноочисним та сушарним обладнанням фірм “Bühler”, “Stella”, “Araj”, “ Sukup”, “ Cimbria ” . Виконував обов’язки ГІПа (елеватори, хлібозаводи),брав участь у виборі майданчика будівництва, проектування розділів генерального плану, технологічної і електротехнічної частин проекту, захисту проектної документації в експертизі. Проводив роботу з Замовниками, інвесторами, підрядними та проектними організаціями, фірмами-постачальниками обладнання та погоджувальними організаціями, брав участь у проведенні переговорів на різних рівнях. Знаю діючи нормативні документи (ДБН, ДСТУ, СНиП та ін.), щодо проектування хлібоприймальних , зернопереробних ,хлібопекарних підприємств, порядок проходження експертизи проектів. Маю досвід роботи по проектуванню і експлуатації інженерних мереж.

PC: Microsoft Office , AutoCAD.
Додаткова інформація:
Наявність прав водія «ВС».

Освіта

Казанське вище військове інженерне училище

Інженер- електрик, Казань
Вища, з 1981 по 1986 (4 роки 10 місяців)

Знання і навички

MS Office AutoCAD

Додаткова інформація

Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Останнє місце роботи: "ТОВ Промзернопроект "

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: