Резюме від 6 серпня 2020 PRO

Анжелика

Руководитель отдела делопроизводства, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник відділу діловодства

з 08.2016 по нині (7 років 9 місяців)
ТОВ «Київ Молл Менеджмент», Киев (керуюча компанія ТРЦ «Оушен Плаза»)

Організація та контроль роботи відділу діловодства; формування/коригування та ведення бюджету відділу (система Cognos план/прогноз); адміністративне забезпечення діяльності компанії: підготовка та ведення нарад в якості секретаря Дирекції, організація та проведення тендерних процедур в якості секретаря тендерного комітету, підготовка/коригування/розробка наказів, методичних матеріалів, ЛНА компанії; координація та контроль роботи всіх відділів компанії; виконання всіх функцій посади архіваріуса (комплектування архіва, зберігання, використання та знищення документів), організація службових відряджень; контроль та координація роботи секретаря та водія.

Менеджер з адміністративної діяльності

з 03.2013 по 08.2014 (1 рік 5 місяців)
ТОВ «ТПС Нерухомість Київ», Киев (керуюча компанія ТРЦ «Оушен Плаза»)

Організація роботи в приймальні, зустріч, прийом та регулювання потоку відвідувачів; виконання доручень керівництва; діловодство (прийом, реєстрація, аналіз та архівація всієї вхідної та вихідної кореспонденції(Lotus)); участь в підготовці переговорів і нарад. Життєзабезпечення офісу (канцтовари, хозтовари меблі та ін.)

Діловод

з 05.2011 по 12.2012 (1 рік 7 місяців)
ГК «ЛІГА», Киев (IT: консалтинг, розробка, впровадження, хостинг та інше.)

Прийом, реєстрація, аналіз та архівація всієї вхідної та вихідної кореспонденції(Lotus) ГК «ЛІГА» (до складу ГК входить 8 компаній). Набір та оформлення текстів документів; контроль терміну виконання та оформлення документів; візування документів, переданих структурними підрозділами на підпис керівнику. Обробка електронної кореспонденції, пошук необхідної інформації, оформлення передплати періодичних видань для керівних підрозділів, підготовка вітальної кампанії до корпоративних свят. Тісна співпраця з усіма структурними підрозділами ГК «ЛІГА». Виконання інших доручень керівництва.

Освіта

Сумський Національний Аграрний Університет

Економіки та менеджменту, спеціальність: маркетинг, Суми
Вища, з 2002 по 2007 (4 роки 9 місяців)

Захист дипломного проекту: «відмінно»
Середній бал диплома: 4,1

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet MS Outlook Windows Internet Explorer HCL Notes Total Commander Cognos

Додаткова інформація

Культура спілкування російською та українською мовами, англійська – розмовний рівень. Відповідальна, комунікабельна, цілеспрямована, рішуча, ввічлива, презентабельна зовнішність, займаюся спортом, не палю. Заміжня, маю доньку 5,5 років.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: