• PRO

Жанна

Повар, шеф, сушеф (холодный, горячий процесс), 25 000 грн

Вид зайнятості:
неповна
Вік:
56 років
Місто:
Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар

з 05.2021 по нині (4 роки 3 місяці)
панда, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

кухар універсал

Повар универсал

з 12.2018 по 05.2021 (2 роки 5 місяців)
Мрія Козака, ресторація, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

Знание и приготовление блюд восточной, европейской, средиземноморской и русской кухонь, составление технологических карт, осуществление контроля качества продуктов, составление меню, проведение банкетов до 200 чел., проведение инвентаризаций, работа с тестом, знание требований санитарных норм.

Кухар універсал

з 09.2009 по нині (15 років 11 місяців)
катруся, Киів (Готельно-ресторанний бізнес)

шеф-кухар

Освіта

КДТЭУ

Экономист, Черновцы
Вища, з 1991 по 2001 (9 років 8 місяців)

Экономика и маркетинг

Знання і навички

  • Акуратність

Додаткова інформація

Ответственность, дисциплинированность, высокая работоспособность, умение работать в команде, клиентоориентированность, неконфликтность, доброжелательность, порядочность, опрятный внешний вид, приятная внешность.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: