Резюме від 27 серпня 2022 PRO

Владимир

Юрист-господарник, юрисконсульт, 17 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
56 років
Місто:
Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрисконсульт

з 06.2021 по нині (2 роки 11 місяців)
ТОВ «Монтажбудюг», Олешки (Транспортно-експедиторська діяльність, оренда спецтехніки)

Здійснення юридичного аналізу ризиків, з якими стикається підприємство, та вироблення правових засобів захисту його інтересів.
Паралельно - договірна, консультаційна, претензійна та позовна робота.
Звільнився у звязку із початком повномасштабної збройної агресії РФ проти України та окупацією частини Херсонської області.

Юрисконсульт

з 09.2018 по 04.2020 (1 рік 7 місяців)
ТОВ "ГАЗДА ПРАЙМ", Херсон (Торгівельна діяльність (оптова та торгівля вроздріб будівельними матеріалами та електроінструментом))

Юридичне забезпечення господарської діяльності ТОВ (сфера торгівлі).
Покращено / вдосконалено організацію договірної та корпоративної роботи; проаналізовано та приведено у відповідність до вимог діючого законодавства Статут Товариства, інші локальні акти підприємства, типові форми договорів.
Проаналізовано, запропоновано і у подальшому структуровано взаємодію підрозділів в частині більш оперативного та якісного виконання завдань юридичної та інших служб підприємства при виконанні ними пов'язаних бізнес-процесів.
Після введення на держ. рівні карантину - звільнення за угодою сторін.
Більше року, після звільнення, працював на основі freelance.

Начальник юридичного відділу

з 10.2014 по 04.2017 (2 роки 6 місяців)
ТОВ "СМАРТ-МЕРИТАЙМ ГРУПП", Херсон (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

• Керівництво юр. відділом: формування/реорганізація відділу, бюджетування, ефективна адаптація робітників згідно поставлених завдань, розподіл навантаження поміж ними через їх спеціалізацію, аналіз обсягу і якості роботи, заміна, переведення і звільнення в необхідних випадках;
• Юр. аналіз правових і пов’язаних із ними ризиків: (1) розгляд поточних питань, консультування керівництва/дирекції, начальників структурних підрозділів; (2) правовий супровід досудового врегулювання спорів (близько 35 % спорів, розв’язаних шляхом досудового врегулювання); (3) внутрішні тренінги, інформування посадових осіб про законодавчі новації, (4) участь у розробці внутрішніх Стандартів/Положень підприємства.
• Підготовка та розгляд контрактних (договірних) документів, розробка та впровадження типових/стандартних договорів за основними видами діяльності;
• Управління судовими процесами: (1) контроль штатних юристів, аналіз і стратегія ведення судових спорів (близько 80 % позитивних судових справ), (2) погодження послуг зовнішніх консультантів (компаній) за укладеними договорами, (3) безпосереднє процесуальне представництво інтересів підприємства в особливо важливих справах, зокрема по спорах з нерезидентами у Міжнародному комерційному арбітражному суді при ТПП України (м. Київ), 100% позитивних результатів в зазначених судових процесах;
• Робота з правоохоронними і контролюючими органами: (1) юр. аналіз підстав для перевірок, слідчих дій; (2) сумісно із службою економічної безпеки здійснював контроль дій (бездіяльності) посадових осіб зазначених органів та правильність документального оформлення результатів перевірок; (3) в необхідних випадках брав участь в організації оскарження неправомірних дій (бездіяльності) цих осіб (органів) або їх актів в адміністративному або судовому порядку;
• Корпоративні комунікації: методична допомога корпоративному секретарю, погодження документів, пов’язаних з корпоративними обмеженнями та управлінням (статут, протоколи загальних зборів учасників); комунікації із ведучими спеціалістами підприємства і головного офісу СМАРТ-ХОЛДИНГА (м. Київ);
• Інтелектуальна власність: оформлені и подані документи для реєстрації прав на торгівельний знак підприємства;
• Комунікації PR: погодження із внутрішньою прес-службою прес-релізів до їх розміщення в ЗМІ (стосовно інформації про компанію в частині юридичних питань – угод, перевірок, судових справ).

Начальник юридичного відділу

з 10.2007 по 10.2014 (7 років)
ВАТ (ПАТ) "Херсонський суднобудівний завод" (що увійшов у подальшому до складу субхолдинга ТОВ "СМАРТ-МЕРІТАЙМ ГРУП"), Херсон (суднобудування, судноремонт, модернізація, машинобудування, портова діяльність; факультативні види діяльності: транспортні послуги, торгівля, інші послуги).)

Юридичний супровід діяльності підприємства в повному обсязі (обов’язки за посадою – аналогічні зазначеним вище (ТОВ "СМАРТ-МЕРИТАЙМ ГРУПП"), крім тих, що пов’язані із групою активів).
Звільнився шляхом переведення на роботу в інше підприємство (ТОВ "СМАРТ-МЕРИТАЙМ ГРУПП")

Виконавчий директор

з 01.2002 по 10.2007 (5 років 9 місяців)
ТОВ "Юридичне бюро "КАНОН", Херсон (Правове і комерційне забезпечення підприємницької діяльності підприємства.)

oОбслуговування (супровід) на договірній основі інтересів юр. і физ. осіб (в т.ч. ФОП) в різних сферах діяльності та права (серед значних клієнтів юрбюро – «Херсоннафтопереробка», НК «Альянс», «Херсонобленерго», «Миколаївобленерго», «Херсонтеплоенерго», «Херсонський водоканал»);
oКонтроль роботи юрисконсультів (8 осіб), погодження при підборі персоналу (юристів), супровід переговорів, угод, судових процесів клієнтів;
oВедення окремих судових справ;
oПошук клієнтів, укладення договорів та їх супровід.

Юрисконсульт; юрисконсульт 1 кат.

з 11.2001 по нині (22 роки 6 місяців)
Херсонські міські електричні мережі (філія) ВАТ "Херсонобленерго", Херсон (постачання та передача електроенергії)

Представництво інтересів в судах (арбітражних судах), пред’явлення і розгляд претензій (позовів), оформлення процесуальних документів, правовий аналіз договорів і локальних актів підприємства.

Юрист

з 02.1992 по 10.1998 (6 років 8 місяців)
Робота на декількох підприємствах, в т.ч. малого і середнього бізнесу, Херсон (Маркетинг, посередницькі послуги, оптова торгівельна діяльність)

Договірна робота та робота з правовою і комерційною інформацією (в галузі маркетингу, посередницької діяльності, послуг.

/монтажник зв'язку/ столяр/ майстер з інтер'єрів/

з 08.1988 по 05.1991 (2 роки 9 місяців)
Робота на декількох підприємствах, Херсон (Зв'язок, виробництво меблів, послуги)

Освіта

Національна юридична академія ім. Я. Мудрого

Правознавство, господарьско-правова спеціалізація, Харків
Вища, з 1988 по 1994 (5 років 5 місяців)

Заочний факультет

Додаткова освіта та сертифікати

Мистецтво ведення перемовин

2006, 1 міс.

Знання і навички

Користувач ПК Робота з оргтехнікою Знання офісних програм Організація бізнес-процесів від укладення договору до оплати

Додаткова інформація

Способствовать своими профессиональными и личными качествами динамично развивающейся компании/бизнесу (группе компаний/холдингу).
Предпочтительна полная занятость, достойные условия труда и его материального вознаграждения.
Поскольку в настоящее время мной осуществляются отдельные проекты на удаленном доступе - возможен вариант сотрудничества с неполным рабочим днем.
Работа на удаленном доступе (анализ ситуаций, выработка стратегии, подготовка документов в эл. виде, консультационная поддержка).
Стаж работы по специальности - более 18 лет.
Подробное резюме в прилагаемом файле.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: