Резюме від 26 березня 2022 PRO

Катерина

Фінансовий консультант, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фінансовий консультант

з 10.2020 по 09.2021 (11 місяців)
АТ "УКРСИББАНК", Житомир (Фінанси, банки, страхування)

Працювала у відділенні банку.
Надання інформації про продукти та послуги Банку існуючим та потенційним клієнтам; Повна ідентифікація клієнта; Консультація клієнтів з питань кредитування; Оформлення кредитних договорів; Оформлення та видача особистих, миттєвих, кредитних, зарплатних, пенсійних, соціальних карт. Розрахунок суми кредиту та розміру щомісячних платежів в рахунок погашення заборгованості, перевірка наявності необхідних документів; Відкриття, закриття та обслуговування поточних, депозитних рахунків; Робота з картковими рахунками. Просування продуктів та послуг Банку з метою виконання поставлених кількісних та якісних завдань. Активне залучення нових кієнтів та розширення клієнтської бази.

Адміністратор торгового залу

з 01.2019 по 04.2020 (1 рік 3 місяці)
ТОВ "РУШ", Житомир (Догляд про красу та здоров'я.)

Організація діяльності працівників магазину в торговому залі (контроль викладки товару, наявність цінників, представленість всього асортименту товару, работа з планограмами);
Консультація клієнтів;
Работа за касовим апаратом, підготовка касових звітів;
Проведення інвентаризації магазину;
Навчання персоналу магазину.

Досягненням на цій посаді стало для мене те, що у мене з'явилися управлінські здібності, націленість на результат, лідерські якості, відповідальність, доброзичливість та стресостійкість.

Освіта

Житомирський національний агроекологічний університет

Агрономічний, Житомир
Вища, з 2015 по 2019 (3 роки 9 місяців)

АГРОНОМІ́ЧНА ОСВІ́ТА – різновид професійної освіти, що дає теоретичні знання і практичні навички з вирощування рослин, організації виробництва та первинного перероблення сільськогосподарської продукції.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категоріях

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: