Резюме від 16 березня 2022 PRO

Игорь

Постачальник, фахівець із закупівель, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з продажу

з 04.2015 по 10.2018 (3 роки 6 місяців)
РА "РПК "РАРІТЕТ ГРУП", Київ (Рекламно-виробнича компанія)

Обов'язки.
"Холодні дзвінки",пошук клієнтів та підрядників, телефонні переговори, особисті переговори з клієнтами та підрядниками (особами, які приймають рішення, керівниками компаній та власниками компаній), написання комерційних пропозицій, укладання договорів, прийом замовлень та направлення їх відповідним підрядникам, контроль виконання строків та якості послуг та вироблених товарів, відгрузка та логістика товару до замоника, організація взаємодії між замовником та підрядніком, контроль проплат та дебіторьської заборгованості.

Досягнення.
Розвив з нуля продаж нового продукту та базу активних клієнтів під нього і надійніх підрядників.
Гарні показники з продажу / активних продаж (зі слів директора компанії: нових клієнтів, в компанію, приводжу тільки я, а також, умію доводити до оплати тяжкі замовлення)
Є велика база клієнтів та підрядників.

Менеджер з продажу

з 09.2011 по 11.2014 (3 роки 2 місяці)
Рекламно-виробнича компанія «Діоніс-Д», Київ (Рекламно-виробнича компанія)

Пошук клієнтів; телефонні переговори; особисті переговори з клієнтами (особами, які приймають рішення, керівниками компаній та власниками компаній); написання комерційних пропозицій; укладання договорів; виїзд на заміри; прийом замовлень, розрахунок їхнього кошториса; заказ матеріалів на виробництво; взаємодія та контроль виготовлення товару на виробництві; контроль виконання, строків та якості вироблення товарів; відгрузка та логістика товару до місця монтажу; монтаж та контроль монтажу; підписання актів прийому-передачі; контроль проплат та дебіторьської заборгованості

Досягнення.

Рекламно-виробнича компанія «Діоніс-Д» займалася виготовленням зовнішньої реклами.
Працюючи в компанії, підписав договір з банком «Фінанси та кредит», на ремонт та виготовлення і монтаж вивісок, більше ніж на $120 000.

Менеджер з продажу металопрокату

з 10.2010 по 05.2011 (7 місяців)
ЧП «Будметінвест», Київ (Купівля-продаж чорного та кольорового металопрокату.)

Холодні дзвінкі; пошук кліентів та підрядників; моніторинг ринку; ведення переговорів; прийом замовлень; покупка та продаж металів; відгрузка та логістика; контроль проплат та дебіторської заборгованості; ведення первинної документації.

Менеджер з продажу (HoReCa)

з 11.2009 по 03.2010 (4 місяці)
ТОВ «Край» РЦ, Київ (Продаж м'яса та виробництво та продаж м'ясних продуктів.)

Пошук кліентів; ведення переговорів; підписання догворів; прийом та передача замовлення на виробництво; контроль відгрузок; контроль проплат та дебіторської заборгованості; ведення документації в 1С.

Менеджер з продажу поїздок за кордон з бізнес - візами

з 03.2008 по 11.2009 (1 рік 8 місяців)
ТОВ «Центр ділових поїздок», Київ (Діловий туризм)

Холодні дзвінки; ведення переговорів з клієнтами; ведення первинної документації; прийом документів від клієнтів для виїзду за кордон та оформлення бізнес-віз.

Досягнення.

ТОВ «Центр ділових поїздок» -- відправленням клієнтів за кордон на тематичні семінари, форуми, виставки з оформленням документів на надання бізнес-візи.
Директор компанії купив в США та переправив в Київ автомобіль «ДОДЖ» - в той час, коли я там працював. За відправку клієнтів, на одну виставку, повернув директору 2/3 вартості авто – чистим прибутком на компанію: 21 000$ – 24 000$.

Менеджер з сервісу мобільних телефонів

з 03.2006 по 03.2008 (2 роки)
ТОВ «Інтерком-Київ», Київ (Дистрібютор мобілних телефонів)

Ведення документації по сервісному обслуговуванню; взаємодія з клієнтами та сервісними центрами; ремонт мобільних телефонів з гарантійними випадками в сервісних центрах.

Менеджер з продажу паливо – мастильних матеріалів

з 09.2005 по 02.2006 (5 місяців)
ТОВ «Массе», Київ (Купівля-продаж паливо-мастильних матеріалів)

Моніторинг ринка; холодні дзвінки; прийом замолення; купівля-продажа матеріалів; контроль дебіторської заборгованості; ведення первинної документації.

Менеджер

з 11.2004 по 09.2005 (10 місяців)
Київський міський центр сім’ї «Родинний дім», Київ (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Освіта

НТУУ "КПІ"

Сціології. Магістр "Адміністративного менеджменту"., Київ
Вища, з 1998 по 2004 (5 років 10 місяців)

Готували управлінця: соціологія, менеджмент, економіка, правознавство, бухгалтерія, діловодство, організація підприємства та т. д.

Київський технікум радіо - електроніки

Обробка, на верстатах з ЧПУ та автоматичних лініях, матеріалів різанням. Технік-технолог., Київ
Незакінчена вища, з 1991 по 1994 (3 роки 2 місяці)

Отримав кваліфікацію молодьшого спеціаліста.

Рекомендації

  • Терновий Олександр Волдимирович

    Терновий Олександр Волдимирович

    Засупник директора/Начальник виробництва, Рекламно-виробнича компанія «Діоніс-Д»

    Контактні дані приховані
  • Фтомов Олександр Сергійович

    Фтомов Олександр Сергійович

    Менеджер з продажу (реклами)/Офіс-менеджер, РПК "Рарітет Груп"

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

В мене є всі необхідні навички: 14 років працюю менеджером; слухач «Школи бізнесу та особистого розвитку Алєкса Яновського», «Вищої Школи Управління Алєкса Яновського»; вивчаю маркетинг; «Техніку холодних дзвінків» Стівена Шиффмана; літературу з психології взаємовідносин між людьми та техніці ведення переговорів.
Я прагну працювати в тій компанії, в якій зміг-би застосувати накопичені знання, досвід та здібності. З тими людьми, які є професіоналами своєї справи і які хочуть розвивати та вдосконалювати її. Моя мрія - рости та розвиватись в компанії таких людей.

Вміння та навички
•відмінно знаю діловий етикет, неодноразово проводив конструктивні переговори з клієнтами та підрядниками (особами, які приймають рішення, керівниками компаній та власниками компаній)
•вмію переконувати людей – гарний комунікатор – отримую задоволення від процесу переговорів з клієнтом в досягненні позитивного результату
•гарні показники з продажу / активних продаж (зі слів директора компанії: нових клієнтів, в компанію, приводжу тільки я, а також, умію доводити до оплати тяжкі замовлення)
• маю чудовий досвід прямих продаж
•маю організаційні здібності
•вмію працювати в режимі вирішення багатьох задач
•маю високий рівень мобільності – «легкий на підйом»
•складаю комерційні пропозиції
•вмію працювати в команді, приймати ефективні рішення, брати відповідальність на себе
•вільно володію українською та російською мовами
•вмію користуватись пакетом Word, Excel
•чудово вмію працювати в Internet та з електронною поштою

Досягнення
В РА «РПК «РАРІТЕТ ГРУП» розвив з нуля продаж нового продукту та базу активних клієнтів під нього.

Рекламно-виробнича компанія «Діоніс-Д» займалася виготовленням та монтажем зовнішньої реклами.
Працюючи в компанії, підписав договір з банком «Фінанси та кредит», на ремонт та виготовлення і монтаж вивісок, більше ніж на $120 000.

ТОВ «Центр ділових поїздок» -- відправленням клієнтів за кордон на тематичні семінари, форуми, виставки з оформленням документів на надання бізнес-візи.
Директор компанії купив в США та переправив в Київ автомобіль «ДОДЖ» - в той час, коли я там працював. За відправку клієнтів, на одну виставку, повернув директору 2/3 вартості авто – чистим прибутком на компанію: 21 000$ – 24 000$.


Особисті якості
Активна життєва позиція, амбіціозний, енергійний, комунікабельний, вмію викликати прихильність до себе людей, вмію вислуховувати людей та їх почути, відповідальний, пунктуальний, порядний, наполегливий, компетентний, акуратний, націлений на результат, вмію працювати в команді та брати відповідальність на себе, умію самостійно навчатись, займаюсь самовдосконаленням.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: