Резюме від 10 червня 2024

Віталій

Фотограф, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Авангард, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фотограф

з 01.2012 по 02.2022 (10 років 1 місяць)
ФОП, Одесса (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Добрий день. Мене звати Віталій.

Фотографую десь з 2010го, переважно весілля, реклама, трохи інтер'єр, товарка, діти тощо. З 2016-17 приблизно мав свій навчальний курс по фотографії. Це і індивідуальні уроки і групові. Курс результативно закінчили не один десяток людей. Проводив не один майстер клас по студійному світлу. Також в ці роки і по 2020 був в топ трійці кращих весільних фотографів Кропивницького. В 2020 переїхав до Одеси. Трохи цікавився SMM, просував пару акаунтів в Гугл та Інстаграм, трохи фейсбук та навчаюся такому швидко. З 2022 Працюю не за фахом .

Легко піддаюсь навчанню програмно-технічним вмінням, такі наприклад як прошивка телефону, написання сайту чи вивчення програм монтажу відео.
Пунктуальний, чистолюбивий.

Знання і навички

Instagram SMM Telegram Google Дизайн Viber Портретна зйомка Каталожна зйомка Adobe Photoshop Студійна зйомка Предметна фотозйомка Ретушування Adobe Lightroom Корекція кольору Творчий підхід Весільна зйомка Food-зйомка Репортажна зйомка Художній смак

Додаткова інформація

https://msha.ke/vitaliykarelin (портфоліо)
https://t.me/vitaliykarelin (телеграм)
+38050714296 ( вайбер)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: