Резюме від 22 серпня 2022

Вікторія

Редактор, копірайтер, перекладач, коректор, репетитор, менеджер (SMM), 10 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
23 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

SMM manager

з 08.2019 по 01.2020 (5 місяців)
Театр "Біла ворона", Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Ведення й наповнення сторінки театру в соцмережах, реклама, менеджмент подій

Літературний редактор

з 01.2019 по 04.2020 (1 рік 3 місяці)
"Профкнига", Київ (Видавництво, поліграфія)

Переклад професійної літератури з англійської і російської мов, редактура й коректура тексту. Наповнення сайту, ведення соцмереж

Освіта

Національний університет "Києво-Могилянська академія"

Факультет гуманітарних наук, філологія, Київ
Незакінчена вища, з 2018 по 2022 (3 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

""Digital marketing"(Київ) в рамках академічної діяльності

2020, 5 місяців

Знання і навички

MS Office Windows Графические редакторы Редактирование текстов Перевод iOS OpenCart Написание художественных текстов Актерское мастерство

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Комунікабельна, відповідальна, пунктуальна, здібна, маю досвід роботи, не боюся складнощів, шукаю нові підходи, люблю додовати творчості у свою роботу, мови - моє захоплення. Як філолог, дуже люблю що писати, креативне письмо - особливе захоплення. Практикую перекладацьку, редакторську й коректорську діяльності, копірайтинг. Також володію навичками SMM. Пройшла успішно курс з SMM "Українська мова в контексті сьогодення". Також маю сертифікат з успішного проходження курсу "Digital marketing".
Неодноразово брала участь в олімпіадах, перемагала; успішно пройшла курс "Українська мова - практикум", ЗНО - 200 балів.

Я закохана в українську мову та літературу, тому постійно практикую й оновлюю свої навички та знання. Спілкуюся української на щодень. Добре володію російською й англійською мовами.

Люблю викладати, оскільки, школу я закінчила нещодавно, то виробила свою методику спілкування і викладання матеріалу. Перше правило - без нудьги і сухої теорії. Практикую доволі нестандартний, інтерактивний підхід викладання, бо це запорука хорошо сприйняття учнем матеріалу і плідної та продуктивної праці.

Маю організаторські здібності і вмію налагоджувати робочий процес, адже була неодноразово організатором різних подій в університеті.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: