Резюме від 17 січня 2023 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6160633

Інженер з охорони праці, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Прилуки

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник ремонтноенергетичної служби

з 07.2010 по 04.2019 (8 років 9 місяців)
"ТОВ "ПК Пожмашина", смт.Ладан (Виробництво пожежної та сільськогосподарської техніки)

Управління та організація роботи відділу головного механіка ,головного енергетика,ремонтно-будівельного відділу.Управління та організація роботи ремонтно механічного санвентиляційного,електро та ремонтно-будівельного цехів підприємства.

Освіта

ЧГПІ ім.Т.Г.Шевченка

Історичний , Історія і право, Чернігів
Вища, з 1986 по 1991 (4 роки 8 місяців)

Вчитель історії та правознавства

Знання і навички

MS Excel MS Word Організаторські здібності Користувач ПК Управління виробництвом

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Маю високі організаторські здібності ,комунікабельний, добросовісний, дисциплінований ,вимогливий до себе та інших. Маю здібності до швидкого навчання.На попередній роботі виконував завдання із складання як посадових так і робочих інструкцій та інструкцій з охорони праці. Вільно володію українською та російською мовами ,англійською володію зі словником.Захоплення -риболовля ,бджільництво.

Інші резюме цього кандидата

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: