Резюме від 28 серпня 2007

Олег

Региональный представитель

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

оператор эфира

з 09.2006 по нині (17 років 9 місяців)
ТРК Сигма, Лозовая (ЗМІ, медіа)

трансляция эфира, техническое обслуживание

консультант

з 07.2006 по 09.2006 (2 місяці)
Евросеть, Лозовая (Роздрібна торгівля)

Продажа товара

Освіта

Харьковский национальный экономический университет

Международная экономика, Харьков
Незакінчена вища, з 2005 по 2011 (5 років 9 місяців)

Заочно. Студент 3 курса.

Додаткова освіта та сертифікати

айкидо

2 года

Знання і навички

MS Word Користувач Internet MS Outlook Windows Internet Explorer Adobe Nero Edius Express

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Французька — просунутий

Додаткова інформація

Резюме
1.Моє ім’я Олег Карюк. Народився 3 грудня 1987 року, хоча «до 8 років вважав, що мене витягли з колодязя, коли напували корову Оришку» (Остап Вишня). Мешкаю я у місті Лозова Харківської області по вулиці Локомотивній, 17 (64605). Зв’язатися зі мною можна за телефоном [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), або електронною поштою на скриньку [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
2.Мій батько — Карюк Віктор Володимирович, 1963 р.н., має вищу освіту, інженер за спеціальністю, та зараз працює каменярем. Моя мама — Карюк Наталія Вікторівна, 1963 р.н., має середньотехнічну освіту, зараз приватний підприємець, займається торгово-закупівельною діяльністю на Центральному ринку. Мій брат — Карюк Ігор Вікторович, 1985 р.н., працює торгівельним представником у ВАТ «Кредо», представнику компанії Сан-Інтербрю Україна.
3.Одне в мене не йде з голови — я бажаю працювати . Хочу пов’язати своє життя з економікою, страховою діяльністю, із всесвітньою компанією. Хоча я і не вважаю кар’єру головним у житті людини. Перш за все я піклуюся про свій внутрішній світ, про близьких, про навколишній світ. Головне бути гарною людиною, жити згідно християнських традицій. І як можливість реалізації моїх мрій, прагнень у своєму житті я вбачаю діяльність з Вашою компанією. Звичайно прагну до розвитку, зокрема професійного, до високих посад, та хотілося б почати з самого початку, щоб проникнутися духом компанії, краще її розуміти, і крок за кроком йти вперед, не зупинятися. Працювати на повну, допомагати як тільки можна, не обмежуватися лише визначеними обов’язками. Хочу займатися справами Вашої компанії, працювати, допомагати, а не ходити на роботу.
4.У 2004 році я закінчив Лозівську гімназію, з поглибленим вивченням іноземних мов та інформатики. Виявив здібності до точних наук, зокрема до геометрії. Закінчив на відмінно. Через рік вступив до Харківського національного економічного університету на заочне відділення за спеціальністю «Міжнародна економіка» за бюджетний кошт. На достатньому рівні закінчив два курси. Пропонували перейти на денне відділення, я відмовився, щоб працювати, працювати і набиратися досвіду. Використовувати знання на практиці, бо яка від тих знань користь, якщо не вмієш ними користуватися.
5.Працювати почав змалку. Важкі часи були. Кожне літо вкалував у дідуся з бабусею на селі. Ще до школи полов соняхи на ланці, як підріс, то і буряки. Пас корів, косив траву на сіно, солому скирдував. Після школи довелося працювати на будівництві. Ох і важка то робота. Робив усе: колотив бетон, ставив бордюр, планував ландшафт землі та багато іншого. Потім влаштувався на роботу до салону мобільного зв’язку «Евросеть». Та колектив прийшовся мені недовподоби. Загалом я дуже добре ладнаю з людьми. Та зустрічаються поодинокі випадки. Близько року працюю у ТРК «Сігма». Спочатку був журналістом, за словами головного редактора мав неабиякі здібності. Але перейшов у технічний відділ, став оператором ефіру. Тим не менш розумію, що це лише тимчасово, лише підготовка до чогось великого. Працюючи у різних видах діяльності набрався неоціненного досвіду, став різнобічно розвиненою людиною, розумово не обмеженою будь-чим.
6.Зараз важко уявити сучасність без комп’ютерних технологій. Немов середньовічною людиною постає той хто не вміє працювати з комп’ютером. Ще у школі набрався достатніх знань для роботи у сфері комп’ютерів. Але чимало навчився у телекомпанії. Перш за все це робота у різних операційних системах (Windows 2000, Windows 2000SP1, Windows 2000SP2, Windows 2000SP3, Windows 2000SP4, Windows 2000SP4 + hot fixes, Windows XP, Windows XP SP1, Windows XP SP2) та офісному програмному забезпеченні (Microsoft Word 95/96/97/98/99/2000/XP), Internet Explorer и Outlook Express. Окрім цього досить сміливо працюю з продукцією компаній EDIUS, Adobe, Nero та ін.
7.Володію англійською та французькою мовою, у гімназії вивчав латину, зараз самостійно вивчаю японську. Як художню літературу читаю книжки англійською мовою.
8.Чим я раніше не займався у вільний час. І плаванням, і баскетболом, і футболом, та вже два роки я займаюся тим, без чого не уявляю свого життя — айкідо. Маю 5 кю Айкідо Айкікай. Це східне єдиноборство, східна філософія, спосіб життя. У травні цього року був на семінарі з айкідо, що проходив у Дніпропетровську, у вересні їду до Києва на семінар з Масатакою Фудзітою, фахівцем Хомбу Додзе, центрального офісу айкідо у Токіо. Окрім цього обожнюю спорт взагалі. Дивлюся усі змагання, матчі, олімпіади. Та більш за все люблю футбол. Вболіваю за мадридський «Реал». Полюбляю вишивати хрестиком. Захоплююсь Остапом Вишнею.
9.Сповідую християнство. Хоча визнаю, що не надто близький до Бога, я рідко буваю у церкві. Та як на мене саме головне це віра у серці, і немає нічого сильнішого за це.
10.Після закінчення школи вирішив бути не лише спостерігачем політичного життя країни, а активним його учасником. За ідейними переконаннями вступив до лав Соціалістичної партії України. Зараз є членом міськкому, головою Спілки молодих соціалістів у нашому місті.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: