Резюме від 12 березня 2024 PRO

Катерина

Фотограф, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто проживання:
Ірпінь
Готовий працювати:
Буча, Ірпінь, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фотограф - таргетолог

з 01.2005 по нині (19 років 3 місяці)
Фрілансер, Ірпінь (Маркетинг, реклама, PR)

Люблю творчість та креатив. Швидко всьому навчаюсь, люблю розвиватись та йти вперед. Цілеспрямована та активна. Працюю в сфері фотографії з 2004 року в різних жанрах. Впевнений користувач Adobe Photoshop, Adobe Photoshop Lightroom,
Adobe After Effects.
5 років активно працюю з дитячими садочками та школами, надаючи послуги з фотографування та виготовлення випускних альбомів.
Періодично співпрацюю з політ партіями, надаючи послуги портретної зйомки та репортажної зйомки.
Активно співпрацюю з рекламними агенствами, надаючи послуги по фотозйомці для реклами, а також виготовлення рекламних відео роликів.
2013-2015 рр. займалась фотографуванням та виготовленням реклами для замовника для розміщення на відеобордах в м. Ірпінь та Буча.
Співпрацюю з будівельними компаніями та веду етапи будівництва, фіксуючи все на фото та відео.
Маю досвід в сфері продаж. Працювала менеджером з продажі нерухомості, паралельно роблячи фото зйомку об'єктів. Веду сторінки інстаграму постійним клієнтам та створюю для них контент.
Маю велике бажання спробувати себе в іншій сфері, де можна застосувати мої навички та вміння гарно фотографувати та бачити світ через призму фотокамери :-)
Паралельно з фото займаюсь налаштуванням таргетованої реклами. Пов'язала для себе ці дві професії, активно розвиваюсь, проходжу курси, тренінги.

Освіта

КНУТД

Фотографія, Київ
Вища, з 2005 по 2008 (2 роки 9 місяців)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: