Резюме від 14 травня 2022 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6167545

Викладач, репетитор, консультант, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Запоріжжя
Готовий працювати:
Дистанційно, Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний інженер-проектувальник

з 07.2017 по 10.2017 (3 місяці)
ТОВ «ГІП «ГІПРОПРОМ Буд», Запоріжжя (Будівництво, нерухомість, експлуатація, проектування)

Розробка проектно-кошторисної документації, нормоконтроль, перевірка патентної чистоти, моніторинг складу проектів, термінів і якості проектування. Супровід узгодження та експертизи проектів, робота з державною архітектурно-будівельною інспекцією (ДАБІ) України. Обстеження технічного стану будівель і споруд, складання звітів. Реалізовано п'ять проектів в Україні.

Головний інженер проекту

з 09.2008 по 02.2014 (5 років 5 місяців)
ТОВ "ДЕМЗ-Інжінірінг", Запоріжжя (Промислове обладнання, техніка, верстати та комплектуючі для будівництва, монтаж, проектування і конструювання)

Розробка проектної і конструкторської документації, нормоконтроль, сертифікація, ліцензування, моніторинг складу проектів і термінів виконання, контроль строків та якості виробництва на заводі і монтажу на місці експлуатації систем пилозолоочистки (електрофільтри та рукавні фільтри для теплових електростанцій (ТЕС), масложиркомбінатів, промислових підприємств); погодження проектної, конструкторської та кошторисної документації; робота зі сторонніми проектними і підрядними організаціями; авторський нагляд; передача проектно-кошторисної документації замовнику; участь у комісіях при здачі об'єктів «під ключ».
Реалізовано ряд проектів в Україні: Запоріжжя, Кіровоград, Вінниця, Полтава, Бурштин, Кривий ріг, Курахове, Зуєво, Маріуполь; Молдові; Туреччині.

Начальник відділу нормативної документації та сертифікації

з 11.2005 по 08.2008 (2 роки 9 місяців)
ТОВ "НВП "РІСТ", Вільнянськ (Машинобудування, обладнання та комплектуючі для вагонобудування)

Розробка технічних завдань (ТЗ), технічних умов (ТУ), програм і методик випробувань, нормоконтроль конструкторської та технологічної документації (КД і ТД); сертифікація продукції і послуг; система менеджменту якості по ISO 9000; стандартизація.

Генеральний директор

з 08.2002 по 11.2005 (3 роки 3 місяці)
ТОВ НВФ "Версія", Запоріжжя (Комп'ютерна фірма)

Комп'ютерна техніка і технології; технічне обслуговування та ремонт; програмне забезпечення; консультаційні послуги та навчання.
Керівництво колективом фірми, особисту участь в розробці (програмування), просуванні, монтажі, сервісі.

Начальник відділу інформаційних технологій

з 08.2001 по 08.2002 (1 рік)
ТОВ "ЕМБЕР", Запоріжжя (Продукти харчування, зокрема сік яблучний концентрований)

Інформаційно-технічне забезпечення роботи бухгалтерських, управлінських і виробничих структур фірми (Виробництво соку яблучного концентрованого).

Генеральний директор

з 07.1999 по 07.2001 (2 роки)
ТОВ НВФ "Версія", Запоріжжя (Комп'ютерна фірма)

Комп'ютерна техніка і технології; технічне обслуговування та ремонт; програмне забезпечення; консультаційні послуги та навчання.
Керівництво колективом фірми, особисту участь в розробці (програмування), просуванні, монтажі, сервісі.

Доцент, в.о. зав. кафедри

з 07.1996 по 06.1999 (2 роки 11 місяців)
Запорізький інститут економіки та інформаційних технологій (ЗІЕІТ), Запоріжжя (Освіта, наука)

Викладав студентам спеціальностей "Комп'ютерні інтелектуальні системи та мережі", "Економічна кібернетика", "Фінанси і кредит" та інших економічних спеціальностей.
Добре знаю і працюю: комп'ютерні мережеві технології; системне програмування; системне і прикладне програмне забезпечення; операційні системи MS DOS, MS Windows, UNIX, Linux; бази даних

Старший викладач

з 10.1987 по 07.1996 (8 років 9 місяців)
Запорізький державний технічний університет, Запоріжжя (Освіта, наука)

Пройшов шлях: асистент - аспірант - старший викладач; молодший науковий співробітник - науковий співробітник (з науково-дослідного сектору (НДС)).
Викладав студентам спеціальностей "Виробництво і конструювання радіоапаратури" і "Програмне забезпечення засобів автоматики та обчислювальної техніки".
У НДС був відповідальним виконавцем по роботах з філією КБ "Електроприладобудування" (нині ТОВ "Хартрон-Юком", м. Запоріжжя)

Інженер-конструктор 3-ої категорії

з 06.1984 по 10.1987 (3 роки 4 місяці)
Філія КБ «Електроприладобудування», Запоріжжя (Загальне машинобудування)

Розробка КД, розрахунки на міцність, методичне забезпечення і проведення випробувань виробів на механічні впливи: удар; вібрація; лінійне прискорення; звуковий тиск.

Освіта

Запорізька державна інженерна академія

Підвищення кваліфікації, Запоріжжя
Вища, з 2010 по 2010 (2 місяці)

Будівництво. Проектування, будівництво будівель, споруд в складних інженерно-геологічних умовах, сейсмічні райони

Запорізький національний технічний університет

Аспірантура, Запоріжжя
Вища, з 1990 по 1993 (3 роки)

Системи автоматизації проектування (САПР).
Захистив дисертацію кандидата технічних наук в ДУ "Львівська політехніка", 1995.

Запорізький громадський інститут патентознавства

Патентознавство, Запоріжжя
Вища, з 1986 по 1987 (9 місяців)

Патентознавець Всесоюзного товариства винахідників та раціоналізаторів

Московське вище технічне училище імені Баумана

Машинобудування, Москва
Вища, з 1975 по 1984 (8 років 6 місяців)

Виробництво літальних апаратів, інженер-механік

Знання і навички

MS Office Пользователь ПК Користувач ПК Windows Adobe Photoshop 1С:Підприємство MS Project САПР Linux SQL Програмування Adobe MS SQL Server DOS UNIX СУБД MS Visual Studio Сертификация продукции и услуг, лицензирование Моделювання Проєктування

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий
  • Німецька — середній

Додаткова інформація

Про мене:
Одружений, троє синів.
Захоплення: шахи, футбол, програмування.
Кандидат технічних наук, 1995.
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») - рекомендований засіб зв'язку
Telegram: @mykola_097

Ключові навички:
Проектна документація; Інженерні системи; Програмування; Проведення випробувань; Патентознавство; Управління проектами; Управління якістю; Математичне моделювання; Договірна робота; Проектно-конструкторська діяльність; Командна праця; Керівництво колективом; Розробка нового продукту; Організаторські навички; Інформаційні технології; сертифікація; ліцензування; Технічне обслуговування; Викладач; Репетитор; Консультант; MS Word; MS Exel; MS Access; MS PowerPoint; MS Outlook; MS Project; MS SQL; Adobe Photoshop; MS DOS; MS Windows; Unix; Linux; MS Visual Studio; нормативно-технічна документація; 1C Підприємство.

Відомості про інші роботи:
Після закінчення в 1973 році СШ №28 м Запоріжжя працював слюсарем механоскладальних робіт на Запорізькому електроапаратному заводі ВО "Перетворювач", а в процесі навчання в МВТУ - лаборантом кафедри М1.

Робота за сумісництвом:
1) З серпня 1986 по серпень 1993 працював членом правління ЖБК «Мир», головою (з 1988 року).
2) З травня 1993 по червень 1999 працював в ТОВ "НВФ "Версія", м. Запоріжжя на посаді генерального директора. Фірма працює в галузі комп'ютерних технологій.
3) З вересня 1994 року по грудень 1995 начальник відділу інформатизації ЗАТ (пізніше ВАТ) "Інвестиційна компанія "ІРТА", м. Запоріжжя.
4) З вересня 1999 по червень 2001 доцент кафедри конструювання та виробництва радіоапаратури ЗНТУ.
5) З вересня 2001 по червень 2002 доцент кафедри системного аналізу ДУ «Запорізький інститут державного та муніципального управління» (ЗІДМУ).
6) З червня 2002 року по червень 2004 директор по науці ТОВ "АЛІС КОНСУЛЬТАНТ", м. Запоріжжя - Послуги підприємствам і громадянам: юридичні; консультаційні; захист від вібрацій і ударів; інформаційні; репетиторів; web-дизайн і програмування; інженерні; ремонт комп'ютерної та оргтехніки; міцності і теплові розрахунки; розрахунки систем віброізоляції; системи підтримки прийняття рішень.

Маю певний досвід роботи в банках.
Перше знайомство з цією сферою діяльності відбулося в Пологівському районному відділенні АПБ "Україна" в січні 1993 року.
Проводив роботи по впровадженню програмного забезпечення "Операційний день банку" (розробка ТОВ "АгроІнфоМир") у м. Чернігові та області в системі АПБ "Україна", а також у ряді комерційних банків (1993-1995 р).
Працював за сумісництвом в Запорізькому відділенні банку "Українська фінансова група" за підтримки роботи операційного дня, впровадження та підтримки системи клієнт-банк, зв'язку та автоматизованого обміну інформацією з обласним відділенням Нацбанку України (1997-1999 р).

З березня 2014 року працюю за основними напрямками своєї трудової діяльності як фрілансер, здебільшого віддалено.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати