Резюме від 12 червня 2024 PRO

Анастасія

Менеджер ресторану, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
23 роки
Місто:
Ужгород

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий рестораном

з 11.2023 по 03.2024 (4 місяці)
Optima Hotels & Resorts, Ніжин (Готельно-ресторанний бізнес)

- Організаця та контроль роботи персоналу
- Співпраця та розрахунок з постачальниками
- Складання фінансових звітів та планування бюджету
- Створення та навчання плану продаж офіціантів
- Ведення документації
- Проведення інвентаризацій
- Касова дисципліна
- Перегляд/впровадження стандартів роботи сервісу
- Налаштування та контроль роботи систем автоматизації
- Проведення співбесід, контроль стажування.
- Створення графіків змін, нарахування та виплата заробітної плати.

Менеджер Ресторану

з 07.2022 по 07.2023 (1 рік)
TimeBar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- зустріч та спілкування з гостями;
- вирішення конфліктних ситуацій;
- співпраця з постачальниками, облік, розрахунок;
- касова дисципліна;
- організація та контроль роботи персоналу;
- складання робочих графіків, підбір та навчання працівників;
- документообіг;
- відкриття та закриття зміни.

Консультант роботи з клієнтами

з 04.2022 по 07.2022 (3 місяці)
Invest&u, Київ (IT)

-Прийом вхідних дзвінків.
-Консультація клієнтів щодо послуг компанії.
-Робота з запереченнями
-Ведення CRM

Адміністратор ресторану

з 10.2020 по 10.2021 (1 рік)
Pronto Pizza&Sushi Pro, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)

- Співпраця з гостями
- Ведення документації
- Замовлення товару та співпраця з постачальниками
- Складнання графіків та організація робочого процесу
- Контроль і ведення HACCP
- Навчання персоналу
- Проведення ревізій
- Пошук та співпраця з партнерами
- Контроль чек-листів, аудит

Адміністратор кафе

з 03.2019 по 09.2019 (6 місяців)
Готель "Закарпаття", Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)

- контроль роботи залу
- звітність, документообіг
- співпраця з гостями, вирішення конфліктних ситуацій
- організація та контроль проведення бенкетів
- навчання персоналу
- контроль дотримання стандартів
- підбір персоналу

Оператор кол-центру

з 06.2018 по 02.2019 (8 місяців)
Обленерго, Ужгород (Послуги для населення та бізнесу)

- прийом дзвінків
- звітність

Офіціант

з 08.2017 по 04.2018 (8 місяців)
Кафе Песто, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)

- підготовка залу до початку робочого дня
- зустріч гостей
- обслуговування гостей
- підтримування чистоти залу

Офіціант

з 07.2017 по 08.2017 (1 місяць)
Фабрика Другеттів, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)

- Підготовка залу до початку дня
- Прийняття, оформлення та розрахунок замовлень
- Обслуговування бенкетів

Офіціант

з 03.2015 по 06.2017 (2 роки 3 місяці)
Олд Кафе, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)

- обслуговування гостей
- підготовка залу і тераси до початку робочого дня
- участь в інвентаризаціях
- виконання чек-листів
- контроль чистоти бару та зали
- приготування кавових та інших напоїв
- ведення каси

Освіта

Ужну

Юридичний, Ужгород
Вища, з 2017 по 2021 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Тайм-менеджмент онлайн курси

1 місяць

Курси англійської мови

6 місяців

Тренінги в ресторанній сфері

1 тиждень

Знання і навички

Ввічливість Впевненість Відповідальність Управління командою MS Excel Водійські права кат. B Робота в команді Організованість

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Українська — вільно
  • Російська — вище середнього
  • Словацька — початковий
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

- Вмію планувати та організовувати робочий час
- Стресостійка та комунікабельна, вмію налагоджувати контакти та знаходити спільну мову
- Відповідальна та наполеглива, орієнтована на результат
- Молода, амбіційна та швидко навчаюсь новому
- Енергійна та доброзичлива
- Динамічна, цілеспрямована;

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: