Резюме від 21 квітня 2024 PRO

Андрій

Бар-менеджер, керуючий баром, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто проживання:
Вінниця
Готовий працювати:
Вінниця, Київ, Львів, Ужгород, Хмельницький, Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бар-менеджер, шеф бармен

з 07.2023 по нині (9 місяців)
Pasta e Vino, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Чудовий заклад з вином власного імпорта та велетенськими винними погрібами.
На початку роботи повністю перезапустив застаріле меню та коктейльну карту у концепції італьйського ресторану за два тижні, зібравши чудові відгуки від гостей закладу.
Підібрав персонал для бару, який повністю автоматизовано працює.
Зробив вхідний аудит закладу для оцінки стану бару(меню, винної карти, обладнання та інвентарю).
Займаюсь організацією івентів у закладі: дегустації, ярмарки. Привожу відомих сомельє з інших міст.
Займаюсь переобліками, розробив систему, яка спрощує підрахунок барних позицій.
Команда: організував посібники для персоналу, проводив дегустації для персоналу та дегустації за участю сомельє.
Запустив співпрацю з сервісом вражень БОДО для збільшення кількості дегустацій та винних вечорів з гостями.

Бар-менеджер

з 01.2023 по 07.2023 (6 місяців)
Аудиторія 90, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

В цьому закладі найбільше зміг реалізувати свій потенціал.
Почав працювати зимою, у час коли заклади найбільше страждають від погоди.
Спершу взявся за команду, навчив, відібрав та направив людей. З деякими працюю і до сьогодні, інші залишились на моїй посаді після мене.
Після цього заключив договори, обрав продукт для бару. Так як заклад дуже цікавий та незвичний обрав продукт, якого у Вінниці не було і не буде ніколи за рівнем якості.
Навів порядок в обліково-аналітичній частині закладу, вивів все в нормальну форму.
В кінці весни перезапустив меню закладу, яке було застаріле і дуже просте. Результатом цього став повний перезапуск культури пиття у цьому закладі, кількість коктейлів, проданих з Червня по Вересень стала більшою, ніж за весь час роботи закладу.
Створив бекграунж закладу у виді дегустацій. Проводив гастровечерю, де разом із шефом не з Вінниці представив людям фудпейрінг коктейлів, де були найнезвичніші поєднання.
Запустив власний продукт закладу: пляшкові лимонади та коктейлі, від яких гості закладу були в захваті.
Керував маркетологом, арт-директором для організації івентів.

Бренд-амбассадор

з 09.2022 по 03.2023 (6 місяців)
Yume, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

У Вінниці почав займатись продажем чаю, матча та аксерсуарів для чаю.
Проводив дегустації у закладах: Аудиторія, Батискаф.
Через те, що не мав це, як основне заняття, прийшлось закінчити співпрацю через великий обсяг роботи.

Старший бармен

з 02.2021 по 03.2022 (1 рік 1 місяць)
Nipper Bar, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Займався розвитком закладу, що знаходився майже у центрі Одеси.
Бар, де концепція напоїв та коктейлів були максимально пов'язані.
Створював меню, набирав команду, робив різноманітні івенти.
До того, що займався баром, тісно взаємодіяв з маркетологом та бренд-шефом закладу щодо заходів, залучення різноманітних діджеїв, організації вечірок.
Знову ж таки займався аналітикою бару, звітами та іншим.
Мінімізував переобліки, хвости які тягнулись впродовж довгого часу.

Бармен/старший бармен

з 03.2018 по 03.2019 (1 рік)
Traveler's Coffee Odessa, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

До ребрендингу працював у кав'ярні з відмінним на той час баром.
Розвивався, вчився та обирав свій вектор розвитку у компанії.

Бар-менеджер, старший бармен

з 03.2018 по 12.2021 (3 роки 9 місяців)
Synergy Group, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

В компанії пройшов дуже довгий шлях - від помічника бармена до барменеджера двох закладів.
Займався проектуванням барів на закладах мережі, набирав команду, підбирав асортимент, інвентар, обладнання.
Створював меню, заходи разом з партнерами, проводив навчальні дегустації.
Повністю займався аналітикою бару: від базового АВС-аналізу до P&L по конкретному бару на ресторані.
Також займався підключенням постачальників для маркетингових договорів.

Бармен

з 06.2017 по 12.2017 (6 місяців)
Restaurant Fiji, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування напоїв за калькуляціями
Робота з касовим апаратом
Участь в інвентаризаціях

Освіта

ОНАС

Разработка программного обеспечения, Одесса
Вища, з 2018 по 2022 (4 роки)

Колледж Связи и Информатизации им. Попова

Разработка программного обеспечения, Одесса
Середня спеціальна, з 2014 по 2018 (4 роки)

По образованию являюсь разработчиком программного обеспечения.

Знання і навички

MS Office MS Excel Пользователь ПК R-Keeper Iiko Poster Adobe Photoshop Django Adobe Створення барного меню для закладів Створення винних карт для закладів за участю компаній-імпортерів Навчання персоналу роботі з кавою третьої хвилі Проведення атестацій персоналу Python Junior Developer Работа с клиентами, нахождение точки минимального сопротивления Проведення тренінгів для персоналу Управління персоналом Організація івентів

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Розробка меню для закладів.
Постановка роботи бару з нуля: меню, персонал, підбір обладнання, посуду, інвентарю.
Організація заходів з відомими українськими діячами ресторанного бізнесу.
Постановка роботи: стандартизація, навчання, контроль роботи.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: