Резюме від 25 квітня 2024 PRO

Ірина

Економіст зі збуту, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто проживання:
Запоріжжя
Готовий працювати:
Дистанційно, Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Економіст, помічник керівника, офіс менеджер

з 10.2021 по нині (2 роки 6 місяців)
ТОВ "Промислові захисні покриття", Запоріжжя (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Оформлення договорів, первинних документів на реалізацію, підготовка документації щодо імпорту для митниці, пошук перевізників, робота з банками, складами, звіти тощо.

Економіст

з 08.1997 по 10.2020 (23 роки 2 місяці)
товаристві з обмеженою відповідальністю "Запорізький титано-магнієвий комбінат" (ТОВ «ЗТМК»)., Запоріжжя (Металургійна промисловість, металообробка)

З 09.03.2000 р. по 19.10.2020 р. працювала економістом зі збуту у товаристві з обмеженою відповідальністю "Запорізький титано-магнієвий комбінат" (ТОВ «ЗТМК»). Митне оформлення експортних вантажів, оформлення всіх дозвільних документів для експорту вантажів комбінату у Запорізькій митниці, Запорізькій торгово-промисловій палаті, Запорізькій екологічній інспекції, Держпродспоживслужбі, СЕС, Придніпровській залізниці тощо.
З 11.08.1997 р. по 08.03.2000 р. (2 роки 6 місяців) працювала комірником готової продукції на КП «ЗТМК». Прийом, зберігання та відпуск товарно-матеріальних цінностей. Прийняття та збирання замовлень від споживачів. Перевірка товару на замовлення та оформлення супровідних документів на відвантаження. Участь у інвентаризації. Навантажувально-розвантажувальні роботи.

Освіта

2002 р. закінчила Запорізьку державну інженерну академію (м. Запоріжжя, Україна)

"Економіка підприємства» кваліфікація інженер-економіст, Запоріжжя
Вища, з 1996 по 2002 (6 років)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office OpenOffice MD Declaration Категорія B

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Неодноразово призначалася на посаду начальника бюро декларування, заст. начальник управління збуту. У вирішенні питань вдумлива. Вмію виділяти головні завдання та домагатися їх здійснення. Вибаглива до себе і своїм підлеглим. Морально стійка. Користуюся авторитетом у колективі. Грамотно використовую в роботі технічну літературу, намагаюсь постійно підвищувати свій професійний рівень.

Сумлінно відношусь до своїх обов'язків. Дисциплінована, комунікабельна, відповідальна, виконавча, цілеспрямована, активна, легко навчаюсь, без шкідливих звичок.

Захоплення та інтереси Спорт плавання (маю розряд).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: