Резюме від 6 липня 2020

Роман

Інженер зі збуту

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
60 років
Місто:
Яворів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Львівський сільськогосподарський інститут

Механізація сільського господарства, м.Дубляни
Вища, з 1980 по 1985 (4 роки 10 місяців)

Інженерна освіта дозволяє працювати на виробництві у різних сферах

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS PowerPoint Штампувальник

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Польська — початковий
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Резюме.
Я, Кавецький Роман Богданович, народився 1 серпня 1963 року, громадянин України. В 1970 році почав навчатися в Яворівській середній школі №2. В 1980 році закінчив школу і поступив на навчання у Львівський сільськогосподарський інститут. В 1985 році закінчив навчання в інституті і отримав спеціальність інженер – механік.
Одружений. Дружина, Кавецька Наталія Степанівна, 1968 року народження працює вчителем початкових класів Наконечнянської ЗОШ I – III ст.
Cин, Кавецький Андрій Романович, 1995 року народження навчався у Львівському національному університеті ім. Івана Франка на факультеті прикладної математики.
Після закінчення інституту розпочав працювати начальником механізованого загону у виробничому об’єднанні «Сільгоспхімія». В 1986 році переведений на роботу в районне агропромислове об’єднання ведучим спеціалістом із експлуатації машино – тракторного парку . Внаслідок скорочення штатів в 1989 році переведений старшим інженером з гарантійної техніки в ремонтно – транспортне підприємство. В 1992 році перейшов працювати на завод «Явір» інженером, працював начальником виробництва, старшим майстром. Через зупинку виробництва на підприємстві в 1994 році перейшов працювати в інспекцію «Держтехнагляд». З 1994 до 1997 року працював інженером інспектором. З 1998 року і по 30 грудня 2019 року працював головним спеціалістом відділу агропромислового розвитку. Частково працював начальником відділу та завідувачем сектору. З 1998 до 2009 року голова районної асоціації фермерів Яворівщини. Маю навики роботи з комп’ютером. Вільно володію російською мовою, початковий рівень англійської та польської мови. Розгляну запропоновану пропозицію шодо місця праці.

27.01.2020 року
( підпис ) Роман Кавецький


Контактний телефон:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Менеджер з продажу
Яворів, Новояворівськ

Менеджер з продажу
Яворів

Менеджер з продажу
14000 грн, Яворів, Дистанційно

Менеджер з продажу
Яворів

Онлайн-консультант
Яворів, Дистанційно

Менеджер з продажу
Яворів, Львів , ще 2 міста

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: